Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zaterdag 13 september 2014

Woningruil

Kleine domper in 'woningruil land ' ...

Afgelopen week zou de woningruil rond gemaakt worden, mijn woningstichting ging akkoord en er zou geen huur verhoging komen op mijn huis zodat de tegenpartij huursubsidie aan kon gaan vragen
( wat een vereiste was )

Maar ... afgelopen maandag werd ik gebeld door haar woningstichting met de vraag of ik wel wist waarom deze mevrouw wilde verhuizen.
Euh ja .. ze wil rustiger gaan wonen ( nou dat lukt hier wel )  .... ik was dus duidelijk niet op de hoogte werd mij verteld.
Oke... wat dan?  wat blijkt, deze mevrouw  werd dusdanig getreiterd daar dat er zelfs politiewerk van gemaakt is ......

De woningstichting had het idee dat het op de man af gespeeld werd maar konden mij niet garanderen dat het ons niet ging overkomen. Tja .. dan kies ik toch voor de veiligheid van mijn kinderen ( en hond) hoe graag ik ook terug wil.
Ik wil dat Indy normaal buiten kan gaan spelen en dat de jongens gewoon hun gang kunnen gaan en daar niet in belemmerd worden door wie dan ook
En daarbij ... als Roma in de tuin loopt en ze word getreiterd heb ik straks een valse of bange hond , daar pas ik voor.

Baal er vreselijk van hoor, als die mevrouw het eerlijk had gezegd toen ik het haar vroeg ( heb er nog expliciet naar gevraagd hoe het in de buurt was en kreeg als antwoord dat ze nooit ergens last van had gehad ) dan had ik al langer door kunnen zoeken.

Maar goed ..... net als alles wat er gebeurt in het leven: het zal een rede hebben en dan zal er iets beters voor me in het verschiet liggen......Ruilen??

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat de woningstichting jou dan nog belt en op de hoogte brengt. Voor hetzelfde geld doen ze dat niet en kwam je er dus achter na de verhuizing.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja inderdaad Sanne daar ben ik ook heel blij mee !

    BeantwoordenVerwijderen