Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

dinsdag 16 september 2014

Weer een stap naar..het mooier worden


In de stap naar de verandering   (lichamelijk dit keer) ben ik weer een stapje verder gegaan.
Jaren heb ik er tegenop gezien om deze stap te nemen en nu  (mede door geestelijk support van mijn Soulmate Kantara en nog een zeer lief persoon ) heb ik de stap dan toch genomen.

1x uitgesteld ( jammer joh de dokter kon niet ) 2e x uitgesteld ( yup te druk op mijn werk ) maar  vanochtend was het dan toch zover .... vannacht om 3.00 al wakker ...pffft ... zenuwen, staren, denken , douchen,  naar het werk en om 11 uur zou het zover zijn.
Eerst nog twijfelen .. zal ik gewoon afbellen, ja ik zeg gewoon dat ik het weer te druk heb  ' hmzz ik had een  afspraak'  met iemand dat ik door zou zetten .. .oke oke .. * zucht *

Wachtkamer in , ' we komen er zo aan hoor '  .... huhuh   ' doe maar rustig aan '  ... ik heb deze en de hele stapel Margriet en Libelles die hier liggen toch nog niet uit !  de ' hele ingreep'  zag ik niet tegenop maar de verdoving des te meer .. .er was me zo vaak verteld dat de verdoving op die plek zooooo'n zeer doet .

' Komt u maar '   pfft nu al ( 15 min 'te laat'  ) , ga maar liggen ... *zucht *
Even kijken ... hmm tja tja .. hmm tja ... ik denk dat ik maar niet ga snijden maar branden ... anders krijgt u 1 lang litteken en dat wilt u niet.      Waaaaaaaaah! maak me gek!
Euh ja maar ik verdoof u natuurlijk eerst  ( jah!! daarom juist! )

Hoop uitleg * ene oor in andere oor uit *  en dan .. DE SPUIT!  ( wijle mijn huisarts heeft wel eens gezegd: je heb overal gaten zitten met oorbellen en piercings en je bent bang voor een spuit '    Euh JA! )
Ogen dicht ... en tjakkaaaaaaa ... oké eerlijk is eerlijk, de eerste was geen prettig gevoel maar die 2 daarna voelde ik bijna niet meer omdat de eerste de boel al verdoofde.

En dan komt ' de brander'  YAK!!!  nu weet ik weer waarom ik geen vlees eet ! damnn wat een bbq-lucht ! ( en die lucht hangt nu,  7 uur later,  nog in mijn neus )
Al met al een half uur bezig geweest en het viel dus 1000% mee! ( had ik het nu maar eerder gedaan!  )
Op dit moment is het meer een irritant gevoel dan pijn, schrijnen en de huid trekt, maar ben allang blij dat het niet meer zo dik is als het vanochtend was, toen werd me al gevraagd of ik tegenwoordig zo'n agressieve baas heb omdat het leek dat ik in elkaar gebeukt was  ;-)


Nu zitten er nog korstjes op en zie je de vlekken nog als gewone moedervlekken alleen zijn het geen ' bulten'  meer , als die er af vallen zal er ( als het goed is ) niets meer van te zien zijn... ik ben benieuwd!

Hier nog met ... over een paar dagen een foto zonder ;-) 

2 opmerkingen:

 1. Blij je steun te zijn
  Blij om support te zijn
  Blij om in je gedachten te zijn
  Blij te zeggen mijn vriendin is blij

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Thx dat jij en Kanta mij hielpen door te zetten! en ja ik ben BLIJ !! xxxx

  BeantwoordenVerwijderen