Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 12 september 2014

Winkelen op een andere manier

Vandaag in een nieuwe winkel in Tiel .. C1000 vervangen door Jawel : Hallo Jumbo!
Bij binnenkomst werd ons gelijk een scanner in de handen gedrukt , makkelijker, sneller boodschappen doen. Eerst met Indy een potje  Balthazar Gallactica gespeeld ( druk op het knopje en een rood lichtje flitst uit de scanner ..)  waarop Indy de scanner op eiste.

Door de winkel rennend ' scande ze '  alle producten ( maar goed dat er een - knop op zat ) en zodra het ' bliepje'  klonk hoorde je een luid gejuich door de winkel.
Gelukkig was Indy niet alleen  met ' het wapen'  , door de hele winkel liepen er kleine 'laservechters'  te rennen en klonken de bliepjes over en weer. Slim van de Jumbo meneer , geef die
kleintjes een scanner en de teller loopt op terwijl er bijna niets in het karretje ligt.

En dan .. Maaaaaaaaaaaaaaaaaam .. damnn wat gebeurt er??
Rennen .. Indy?? wat is er ... en daar staat ze met grote ogen te kijken naar een stelling ... .. Mam? ( klinkt het verwijtend ) Wist jij dat Sinterklaas er is ?? 
Huh? wat? wie ? waar? wanneer?? ... met een priemend vingertje wijst ze naar een stelling .. ' kijk dan! '   en daar staat .. jawel een stelling vol met kruidnoten, Sint speculaas en ja hoor de chocolade letters!

Ik weet het niet hoor maar het is nog niet eens half sept! die baard komt toch pas in november aan?? En wat moet je dan zeggen he .. ach dat stond zeker nog in het magazijn joh , dat hadden ze nog op voorraad .. maar nee .. vergeet het maar .. dus wat galmde er vanavond onder de douche? ja hoor .. Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aaaaaaaaan '  .... Aaaaaaaaaarch!

Vanavond eerst alle Sinterklaas dvd's verstoppen en morgen maar naar Appelpop, eens kijken of ik dr op andere gedachte kan brengen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten