Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

maandag 7 augustus 2017

Vakantie 2017

Staat deze vakantie in het teken van de bruiloft van mijn lieve vriendje Lucien en zijn as vrouwtje ... waren er toch nog een paar dagen om vakantie te vieren!

Eerst 3 dagen relaxen bij mijn paps en Riet, heerlijk rustig, beetje lezen, borrelen, ineens zomaar in ' Milaan' gestrand, Overwinning 1: een vlucht met de Antanov 2 aangeboden gekregen ( zeer Uniek!! ) , heerlijk gegeten, geborreld en natuurlijk de plaatselijke kringlopen bekeken!

1 dag thuis geweest en toen 2 dagen Texel dankzij mijn lieve broer en zwager! 2e Overwinning behaald door op een boot te stappen ( pfff ) Ecomare en daarmee  ' Annie ' ( de adoptie zeehond  van moeders ) bezocht, gelachen om de meeuwen waar je voor uit moest kijken met je broodje ( voor je het weet halen ze die gewoon van je bord ) , bij de plaatselijke kaasboerderij geweest, ons lam gezocht naar een kringloop ( niet te vinden!! ) op Texel, heerlijk gegeten, vooral veel mensen bekeken en op avontuur in een hotel met een kamer zonder douche en toilet ( die waren op de gang te vinden en mocht je delen met de andere 100 gasten )

Op de terug weg een Marokkaanse high tea in Lelystad! een echte aanrader, heerlijk gegeten weer  ( euh ... weer eten?? )
Daarna weer een dag thuis en donderdag 2 dagen Amersfoort geregeld door en met moeders !
Dit keer een hotel kamer Met douche en toilet ( werd als eerste gecontroleerd ) , en stond er winkelen, markten, kringlopen (uiteraard) , terrasjes en het bezichtigen van verschillende kerken op het plan!
Afgesloten met een etentje bij de plaatselijke Griek ( thx mams ! ) en ook daar met een bezoek aan de plaatselijke kaasboerderij op de terug weg een heerlijke week afgesloten!

Morgen is mijn prinses weer een stukje dichterbij ... nog 1 weekje en dan is ze weer thuis en is deze vakantie alweer voorbij!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten