Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

dinsdag 15 januari 2013

Onze nieuwe huisgenoot

Ik heb het lang tegen gehouden.
5jr lang hebben we geen huisdieren gehad gewoon omdat ik vond dat het niet kon.
We zijn / waren allemaal hele dagen van huis en ik zag de bui al hangen als er een hond zou komen dat het na 2 weken zover zou zijn dat ik degene was die elke keer de hond uit kon laten.

Maar ... uiteindelijk ... ben ik minder gaan werken en zag ik het zelf ook wel zitten om lekker te gaan wandelen met een hond, bewegen ( goh zou het komen door die -30kg ) en de buitenlucht in.
Ik wilde graag een Teckel .. gewoon omdat ik ze leuk vind ... eigenwijs, vrolijk, speels ...
Gereageerd op een Teckel maar het beestje had al een nieuw huisje.
Vroeger haalde ik alleen maar honden uit het asiel en dan het liefst vanaf een jaar of 8-9 of ouder maar nu wilden we graag een pup om ook mee te kunnen trainen. ( geloof overigens niet dat Roy met een Teckel was gaan trainen hahahahaha )

Wat rondkijken op marktplaats leverde me een nestje Cane Corso / Boxer op ..
We zijn gaan kijken en dit is ze geworden onze Roma een stevige vrolijke drukke pup waar Roy mee aan het trainen is geslagen en we ontzettend veel lol en plezier aan beleven! ( en tot nu toe moppert er nog niemand als de hond uitgelaten moet worden maar ja ... we hebben haar natuurlijk ook nog maar 2.5 week ;-)   )


En zeg nu zelf ... hier kan je toch niet anders als verliefd op worden!!!

5 opmerkingen:

 1. Ik ben op zich geen honden mens, maar het is wel een droppie hoor. Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje, mijn eerste hond was een Boxer, het zijn erg lieve honden, later in Australië hebben wij een herder gehad, ook een lieverd. Nu ben ik te oud daar voor en 3 trappen een paar keer per dag...nee dus! Wat geweldig -30 kg ik ben ook weer bezig, gaat langzaam.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Isis ja lekker ding he, tis een klein monstertje af en toe

  Truus geweldig beest, het drukke heeft ze van de Boxer maar ze kan ook zo lui als een Cane Corso zijn hoor pfft
  Maar als ze de kolder in dr kop heeft ... berg je dan maar!

  Rustig aan afvallen is toch vaak het beste? bij mij gaat het nu ook een heeeeeeeeel stuk langzamer als in het begin maar dat maakt niet uit ... wat er niet aan komt hoeft er ook niet af zeg ik dan maar! Suc6 ermee!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leukerd, mooie naam ook: Roma!
  Veel geluk en plezier met haar en dank je wel voor je bezoek aan mijn blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. O, wat een dotje zeg!!! Heerlijk, zo'n jong ding in huis :-)

  BeantwoordenVerwijderen