Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zaterdag 8 december 2012

Brillen-tijd

Klaas en kornuiten weer terug naar Spanje ( die ligt nu ongetwijfeld aan het zwembad met een margaritha in zijn hand, de mazzelaar) een weegmoment gehad met als resultaat -25.5 kg!! balen van die vieze sneeuw troep buiten ( sorry ik ben gewoon echt een zomer mens )  en de kerstspullen vandaag weer van zolder.  :merrychristmas:
Zo .. het is weer december!

Ondertussen ... ik heb al jaren een bril ( weinig mensen die dat weten ) maar dan vooral voor als ik auto moet rijden 's avonds/ 's nachts.
Moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niet eens weet waar het ding gebleven is ( kan je nagaan) maar het werd de laatste tijd toch wel ernstig duidelijk dat ik deze 'grote vriend' zo af en toe wel nodig heb.

Het ergste is dat deze bril voor het veraf kijken is en ik de laatste tijd toch ook wel ( vooral 's avonds ) wat moeite heb met het lezen van de kleine lettertjes :s 
Een poosje geleden was ik aan het koken en wilde een saus maken .. hoe ik ook focuste, veraf hield / dichterbij haalde, op het aanrecht legde en dan een paar stappen achteruit deed ... het bleef voor mij een raadsel hoeveel water er nu eigenlijk bij moest. *zucht*
Roy het pakje in zijn handen geduwd en onder het mom van 'ik ben even druk met de rest van het eten ' hem gevraagd om die saus dan maar te maken ( ja wie niet goed kan zien moet dan maar slim zijn :hosanna:  )

Vorige week in de stad met ma de H.Anders maar eens ingedoken.
De mevrouw begon hard te lachen toen ze zag dat ik in 2004 voor het laatst was geweest (oeii) en na de meeting kwam het keiharde oordeel : ja mevrouw u heeft toch echt een nieuwe bril nodig en ... een leesbril (aaaaaaaarch! )
Nog geopperd dat het apparaat waarschijnlijk niet goed ingesteld stond maar die vlieger ging niet op.

Dusssss ... de mevrouw kwam met het voorstel om een 2 in 1 bril te laten maken .. mwah .. dan moest ik door het bovenste gedeelte veraf kijken en het onderste gedeelte lezen ... tuurlijk ( knotje in mijn haar, breipennen erbij en het beeld is compleet of niet tssk) ik zag mezelf al van de trap af stuiteren omdat ik door het veraf gedeelte kijk terwijl ik naar beneden loop en denk 'oww die trede is nog een stukje verder .. huhuh
Nope .. doe maar 2 brillen ( toevallig ook nog een aanbieding )
Ma gewaarschuwd dat ik tegenover Roy net doe of ik gewoon 2 brillen heb gekocht ipv 1 en dat hij in geen geval mag weten dat er 1 een leesbril is ( gaat ook niet opvallen natuurlijk )

Gelukkig hebben ze tegenwoordig wel leuke montuurtjes ( ik weet nog wel dat ik vroeger met zo'n vreselijke grote uilenbril op gelopen heb pfft ) en verrassend snel had ik er 2 (redelijk) naar mijn zin gevonden.
Afgelopen donderdag heb ik ze gehaald en ik moet zeggen .. krijg tot nu toe alleen maar positieve reacties ( incl. van Roy)
Maar .... moet de waarheid dan toch maar onder ogen zien ... ( ha!! woordspeling)  .. de ouderdom komt met gebreken !!  :chinrub:

4 opmerkingen:

 1. Tja, vroeg of laat moeten we er allemaal aan geloven ........ ach gelukkig is de bril tegenwoordig haast een mode artikel, dus er is genoeg keus.
  Deze bril staat jou erg goed :-) Lijkt een beetje op mijn bril :-)
  Trouwens, ik zou er niet aan moeten denken om 2 brillen te hebben, maar ieder zo zijn eigen smaak daarin gelukkig.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed ouderdom komt met gebreken, ik ben
  zelf ook aan de bril alles went ook een bril

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goedemorgen Wiesje...Sorry beetje druk, druk, druk gehad...Wens jullie fijne gezellige Kerstdagen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Kom je vast even een fijne jaarwisseling wensen. Tot in 2013

  BeantwoordenVerwijderen