Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zondag 20 januari 2013

'afval' update!

Even een 'afval' update ( en dan heb ik het niet over de vuilnisbak)

De weegschaal staat nu op -30 kg! een resultaat waar ik heel erg blij mee ben! (uiteraard) maar nu sta ik alweer een paar weken stil, af en toe een onsje eraf en dan weer stil staan.
Een poosje geleden was ik op zoek naar een personal trainer maar die zijn Duur!! niet te geloven .. pfft denk dat als ik genoeg afgevallen ben ook maar eens als PT aan de slag ga ( zou nu niet erg geloofwaardig zijn he hahaha)

Ik vroeg mijn collega ( een sportinstructeur) of hij niet 'een goedkope PT wist ' en zijn antwoord was : ja die weet ik !
Oke dan .. ik helemaal blij .. geef me een naam!
Antwoord Kettler ... huh?? maar dat is toch... ja dat is ..
Hij had het dus over een crosstrainer ! ( oke een ander soort trainer maar wel een 'trainer' )
Het advies luidde: koop een crosstrainer en ga er elke dag een half uur ( beter nog 2x per dag maar ik zie mezelf echt niet elke ochtend voor het slagveld in ons huis uitbreekt gezellig een half uur op die crosstrainer staan ) op de cross trainer en gegarandeerd dat je resultaat boekt.

Oke .. ik kende die 'trainer' natuurlijk wel uit de sportschool en ik moet zeggen dat ik het nooit het vervelendste onderdeel vond dus ... op Marktplaats opzoek naar mijn nieuwe 'trainingsmaatje'
Als ik door de jaren heen wat geleerd heb is dat je op Marktplaats nooit gelijk ergens op in moet springen, de prijzen verschilden van 40 tot .... 700-800 en nog hoger.
Dus na een week of 2 ( 1e kerstdag om precies te zijn ) keek ik nog eens en ja hoor daar stond er 1 in onze woonplaats!
Die mensen gebeld en afgesproken dat we 'm de dag na kerst op zouden halen.
Gezien de prijs dacht ik dat het vast een oud afgetrapt ding zou zijn maar niets is minder waar.
Het is een heel mooi ding, zo goed als nieuw .. en de prijs .... 2 flessen wijn!! Kijk dat zijn nog eens prijzen!

Dus gezien Jerry zijn kamer alleen nog als logeerkamer gebruikt word gaan we die inrichten als kantoor/ sportkamer/ logeerkamer  ... en dan nu het ritme te pakken krijgen en echt elke avond op apparaat klimmen!

4 opmerkingen:

 1. Zo, dat is lekker, die 30 kilo!!
  Ik heb er ook wel eens aangedacht om een crosstrainer te kopen, maar het is er tot op heden nog niet van gekomen, ook omdat ik twijfel of ik hem wel zal gaan gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat is een mooi getal!
  Hoeveel wil je er nog vanaf krijgen?

  Succes met de volgende kilo's!

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent lekker bezig zo. 30 Kilo eraf en die cross trainer. Ik wilde dat ik de discipline had om er elke dag op te staan.Ik heb er één gehad, maar daar maakte ik bijna nooit gebruik van.
  Succes hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wiesje wat een mijlpaal 30 Kilo....en je zal je best lekker voelen...al wat nieuwe kleding moeten kopen? Dat is denk ik het leukste! Veel succes met de volgende kilo's.

  Lieve groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen