Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 2 november 2012

Doe Maar!

Een paar weken geleden was het zover, Roy en ik gingen naar het concert van Doe Maar!!
Ik wist vanaf januari al dat ik zou gaan en Roy vanaf mei omdat we de kaarten op onze verjaardagen kregen van broer- en zwagerlief! ( en de tijd ging sneller dan we dachten! )

De auto parkeren bij het Gelredome is altijd een crime op dit soort avonden maar ik kreeg van een collega een tip om de auto in de straat bij zijn moeder te zetten, dan was het nog maar een paar minuten lopen.Gelukkig had hij het adres genoemd want we werden aan het begin van de wijk mooi aangehouden met de vraag wat we gingen doen.
Volgens Roy gingen we koffie drinken , de parkeer meneer trok een gezicht van huhuh tuurlijk en er werd om een postcode gevraagd. Die hadden we dan niet maar wel weer een adres ... oke door rijden dan maar.
Auto geparkeerd en daar zag ik al een doorgang tussen 2 flats. Als we nu daar tussen door lopen steken we over en zijn we er ... Tja .. dat had zo kunnen zijn als er geen sloot en voetbalveld tussen had gelegen!
Dus om de flat heen en dan oversteken en binnen 5 min stonden we op het terrein van het Gelredome. (niet verkeerd toch )

Eerst de merchandise kraam bekeken en een kleinigheidje voor nicht lief mee genomen ( volgende keer ga je gewoon mee hoor nicht! )
Gio en Elke nog gesproken ( ja ik weet het El je had het gezegd maar wist het echt niet meer .. ben oud aan het worden geloof ik ) en toen maar eens naar binnen gegaan. ( verwonderlijk hoe 'makkelijk ' ik tegenwoordig al die trappen op loop .. oke het is nog geen 'hindegang' maar gaat al (veel) sneller als eerder )We zaten op een leuke plek, niet te ver weg en met het voorprogamma zat het ook wel snor. Muziek uit 'onze' tijd kwam voorbij en hier en daar hoorde je het publiek ook al wat mee galmen.

Na een poosje ... dan eindelijk ... waar we voor kwamen .... DOE MAAR!!
Stom he maar ik werd er helemaal sentimenteel van tsssk ... ( hoe ouder hoe gekker toch? )
Een mega orkest op de achtergrond maakte het tot een spektakel , voeg daarbij gastoptredens van : Erik Mesie, Frank Boeijen, Gers Pardoel en Henk Westbroek  aan toe en het feest was compleet.

Belle Helene, de 1e keer, 32jr, Nederwiet, Dansen met Alice, Pa, Is dit alles  .. natuurlijk kwamen ze allemaal voorbij en weet je wat ... de tekst zat er nog helemaal in dus meezingen was geen probleem!

Een lang verhaal kort, Heerlijk de hele avond mee gezongen, voor zover het mogelijk was gedanst en vooral genoten!Bedankt Andrew en Herman voor de kaarten en zo voor ons een top avond

~*~ xxx Wiesje ~*~


4 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat jullie zo'n leuke avond gehad hebben. Van veel meer mensen (o.a. Isis) die geweest zijn heb ik dezelfde enthousiaste verhalen gehoord.
  Was dus een geslaagd verjaardagcadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ja inderdaad een super verjaardags cadeau!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Doe mare!! Echte jeugdsentiment....wat leuk dat jullie daar zijn geweest, mooi cadeautje!!
  Fijn weekend!

  Lieve groetjes Truus

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb net zo genoten als jij en de teksten kon ik ook weer meezingen, die kwamen zo naar boven.

  BeantwoordenVerwijderen