Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 5 juli 2017

Statistieken en operaties

Terug van 'weg geweest'  ....

Afgelopen vrijdag dus geopereerd en het is behoorlijk tegen gevallen.
De verdoving gelukkig in mijn hand ipv de pols , maar daarna ...

Dacht ik dat de chirurg al bezig was, stond ze alleen nog maar jodium in te zepen pfff
Hoorde ik de 'pean' klem ' ratelen'  ( ja dat weet je dan als je zelf in de medische wereld gewerkt hebt' ) en wist ik dat ze toen wel degelijk aan het 'slachten' was !
Tijdens de operaties waar ik aan meewerkte bij de dierenarts waar ik assistente was had ik nooit ergens last van, ik verdoofde, hielp mee, assisteerde en heb zelfs zelf een aantal operaties ( onder toezicht uiteraard) actief uitgevoerd.
Nu ... betrof het mijzelf en was ik He Le Maal niet blij!
Eigenlijk was ik van plan het hele gebeuren te filmen maar zag er toch maar vanaf.

De chirurg begon een 'gezellig' babbeltje , haar dochter bleek bij dezelfde manege te rijden als onze Indy dus die link was al snel gelegd. .....
Op een gegeven moment 'voel'  ik haar de zenuw in mijn hand vast pakken ( zenuwen zijn moeilijk zo niet Niet te verdoven ) en gelijk daarna een Pijn! van mijn kant een vloek! en het bleek dat ze op dat moment de zenuw had los gehaald.
Haar vraag: werk je veel met je handen? 
Ik: euh ja ... vroeger op de boerderij gewerkt, met mijn ex aan bodybuilding gedaan en nu nog wel heel veel met mijn handen. 
Chirurg: dat kan ik zien, ik zie spieren in jouw handen die ik bij mannen sporadisch zie en bij vrouwen eigenlijk Nooit! Ik snap dat je pijn had, de zenuw ligt diep en heel dik ingepakt door spieren en pezen. 
(Heb ik weer! ) 

Lang verhaal kort, de operatie van normaal een kwartier werd 40 min en leverde een etra verdoving op.
Met mijn hand dik in het druk verband ( gelukkig geen gips ) en een mitella werd ik weer huiswaards gestuurd en nu revalideren.  

Ondertussen mocht vandaag het verband eraf, en worden dinsdag de hechtingen verwijderd. Daarna nog 6weken revalideren en afwachten of ze mijn elleboog ook onderhanden gaan nemen. 

Ondertussen surf ik een beetje verveeld de hele dag rond op internet, beetje klikken en af en toe eens wat plaatsen. Kom ik op mijn eigen blog ... De statistieken van vandaag ... 93 vieuws ... gisteren 171 .... waarvan 2 unieke bezoekers ... wat zoveel wil zeggen dat er in ieder geval 2 personen heel mijn blog doorspitten ... 
En dan ... ben ik wel heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel benieuwd wie er zo enorm geinteresseerd is in mijn leven! 
Vertel?? geef eens een reactie ... waarom ben ik op dit moment zo interessant?  Ik kan ook gaan zoeken op het ip-adres maar ben een beetje lui ;-) 3 opmerkingen:

 1. Haha hier een reactie!
  Af en toe even kijken of er nog wat leuks over of foto's van mijn lieve nichtje staat! En dit keer een pijnlijker verhaal.... bah... sterkte!

  Groet van ons uit Zwolle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha leuk!!! Zal vandaag of morgen weer een maandcollage maken, kan je weer fotoos zien �� knuffel voor de meiden!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi wies! It's me, u know it is ;-)
  Zal er maar gelijk eerlijk voor uitkomen he.. Anders als voorheen, kijk ik af en toe op je site als lola bij jullie is geweest, omdat ik benieuwd ben hoe ze het heeft en wat jullie gedaan hebben. Net zoals de foto's van indy dr feestje, is leuk om te zien! Alles is geaccepteerd en los gelaten, dus no worries! Heel veel beterschap met alles, zal geen pretje zijn.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen