Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 14 juli 2017

Kapper .....

Morgen weer eens een afspraak bij mijn 'grote vriendin' Joyce ... de kapster!
Zij is de enige die mij haar altijd zo krijgt als ik wil, de kleur, het model ... zij is ook de enige die mij tegen houdt als ik weer eens van plan ben om mijn haar in een kleur te verven waar een ander nog 3x over na zou denken.

Ooit verfde ik zelf mijn haar, rood , zwart, blond, wit ja zelfs blauw heeft mij haar gekleurd. Toen ik echter van zwart terug naar blond wilde verven ben ik er uiteindelijk maar mee gestopt. Die dag had ik 4x een ontkleuring en 3x een verf behandeling in mijn haar gesmeerd en ging ik van paars naar groen naar oranje.
Daarna ... toch maar een 'prof' ingeschakeld en zo kwam ik bij Joyce ( mijn redster in nood ) terecht.

Zij heeft er een jaar over gedaan om mijn haar weer in ' een normale ' blonde kleur terug te krijgen.
Ooit .. toen ik verhuisd was naar een of ander gehucht hier 20min vandaan, heb ik nog een poging gedaan om een andere kapper mijn haar te laten behandelen maar daar kwam ik snel van terug.
Zoals Joyce op merkte : tja .. moest je maar niet vreemd gaan ....
En ze heeft gelijk! 

Joyce is zich een paar maanden geleden gaan specialiseren in de blond/ grijs tinten en dat vond ik wel erg interessant .... Ik heb me dan ook vrijwilig aangemeld als proefpersoon en ( zoals ik al verwacht had ) Joyce heeft me wederom weer Niet teleurgesteld ! 

Morgen komt er een nieuwe uitdaging bij .... de vorige keer dat ik bij haar was wilde ze mijn haar in een lange boblijn knippen .... op dat moment had ik geen lef .... maar nu ..... ik heb een aantal voorbeelden opgezocht ... ga ze morgen met Joyce bespreken ... nu maar afwachten of ik morgen wel het lef heb ... 

Dit zijn enkele voorbeelden waar ik aan denk , de korste denk ik niet dat het gaat worden, zo stoer ben ik denk ik niet hahaha


Geen opmerkingen:

Een reactie posten