Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zaterdag 6 mei 2017

Leefregels van ons 'varken'

Zoals jullie weten zijn wij in het (rijke) bezit van een kruising Cane Corso/ Boxer, ook wel ' ons varken' Roma.
Roma  heeft duidelijk het ontstuimige (maar enorm lieve) karakter van haar vader ( de Boxer ) en het lompe van haar moeder ( de Cane Corso ) .
Nu vond ik wat regels die meestal door de boxer nageleefd worden... met wat aanpassingen zo ook ons varken!

1. Schoon zijn is belangrijk, veeg je voeten altijd heel grondig af aan het witte kleed als je uit de modder komt, ben je zeker dat niemand kijkt, schuur dan je rug langs de bank, ideaal als je nat bent.
2. Zoek na het drinken de dichtstbijzijnde broek of rok, dat zijn geweldige servetten.
3. Door je grootte loop je snel in de weg, probeer huiselijk verkeer niet op te houden, ga op de bank of op een bed liggen, dan loop je niemand in de weg
4. Bewaak de tuin, ren dan goed door de struiken en bloemen, zodat er voor de vogels en aanverwante artikelen geen twijfel bestaat dat jij de leiding hebt.
5. Begroet alle gasten uitbundig, spring op hun tenen, zoen hen uitgebreid, begeleidt hen naar het toilet, duw je neus in hun koffie om je ervan te overtuigen dat dit niet te warm is en probeer zo snel mogelijk het koekje bij de koffie te pakken te krijgen zodat je zeker weet dat het wel de goede smaak is. Wees een gastvrouw.
6. Snoei de planten goed kort. Ga desnoods met je poten op de vensterbank of tafel staan, als je je werk maar goed doet.
7. Kijk het aanrecht nauwkeurig na op overgebleven restjes, ze zijn aan bederf onderhevig en moeten opgeruimd worden. Denk erom, gehakt en kip zijn uit………..zoek de biefstuk.
8. Zit je in de auto als het erg druk is op de weg, leg dan je kop op de schouder van de bestuurder, zoen hem in zijn oor, zodat je weet dat je 100% vertrouwen in hem hebt.
9. Ga ’s nachts alle bedden langs om te kijken of alles in orde is, overtuig je ervan of iedereen wel adem haalt door je natte neus op die van hem te leggen.
10. Wees selectief met wat je eet, maar doe het netjes, zitten er b.v. erwtjes of boontjes in, leg deze dan naast je bak of verstop ze onder het kleed.
11. Laat iedereen meegenieten als je een stinkbot gegeten hebt en uitgebreid ligt te spijsverteren, ga zo centraal mogelijk liggen, zodat je niemand voortrekt.
12. Doe alsof je drachtig bent, je krijgt dan tweemaal zoveel eten en een heleboel andere privileges, graaf in de tuin een gat waar een UFO in kan, maar laat nooit merken dat het maar spel is. Op de 64ste dag gedraag je je weer normaal.
13. Speel geen vraag- en antwoordspelletjes, loop je aan de lijn, trek dan je baas omver om duidelijk te maken welke kant jullie uitgaan.
14. Begroet iedereen die langs het huis cq de tuin loopt door uitbundig te blaffen zodat ze zeker weten dat jij in ieder geval thuis bent

Geen opmerkingen:

Een reactie posten