Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 24 mei 2017

Gips-loos

Afgelopen maandag was het zover, ik zou verlost worden van het ' aanhangsel'  het ' gipsenblok aan mijn arm'  het  ' leed-wat-gips-heet' .
Eerst langs de 'leuke-meneer-van-de-gips-kamer-die-zijn-haar-geknipt-bleek-te-hebben'  en ik dus bijna niet herkende!
Helaas Pindakaas, werd ik geholpen door een mevrouw ... beetje jammer weer
Maar goed, het gips ( wat tegenwoordig dus gewoon kunststof is ) werd 'losgetrild'  ... wat een apart gevoel zeg .. en zeker toen het 'gips' van mijn arm gehaald werd!
Waswant ( aldus Indy ) erbij, Heerlijk!!!! om je arm en hand weer eens te kunnen 'wassen'  en daarna naar de rontgen om naar de orthopeed door te lopen.

Bij de orthopeed kreeg ik de conclusie: de breuk zat niet 100% maar wel acceptabel, en ' mevrouw als u hier kijkt, daar zit de oude breuk *  .... euh???? oude breuk???
Ja deze breuk is oud, heeft niets te maken met deze breuk ...
euh ... oke ???
Kan me er niets bij voorstellen, het enige wat ik me kan bedenken is dat de pols dus ook al een keer gebroken is geweest toen ik zo'n 35jr geleden (pfft ) van een paard gegooid ben toen ik een buitenrit maakte door de binnenvelden van de Giessen.
Volgens de orthopeed ben ik dus een bikkeltje, omdat ik die breuk nooit opgemerkt heb ... Ha! Erkenning!

Maar goed, nu dus zonder Gips!

Heel vaag gevoel! niets meer om je arm, ik slaap altijd op mijn buik, met mijn arm onder mijn kussen, de laatste 7weken merkte ik dus niets van dat kussen en nu 'voel' ik het weer op mijn arm ' = resultaat: slecht slapen!

Maarrrrr .... geen gips meer, dus:
Weer heerlijk douchen zonder die hinderlijke zak rond je arm
Je haar weer met 2 handen kunnen zepen
Met 2 handen kunnen afwassen ( nooit gedacht dat nog eens zo lekker te vinden)
Gewoon weer dingen met 2 handen aan kunnen pakken
Weer in de auto kunnen rijden!!

Maar ook weer wat meer pijn hebben
Je handen nog niet optimaal kunnen gebruiken
En na een dag : toch proberen, weer behoorlijk wat pijn hebben.
Ondertussen heeft mijn arm zoiets van : huh??? lucht?? Yeahhhh lucht!!! schilferennnnnnnnnnnnnnn!!
en ben ik dus een verdomd goeie 'stand-in'  voor een slang in vervellen tijd '
Binnen mum van tijd zag mijn huid eruit alsof ik 10uur in een te lang en te hete zon op het strand had gelegen tijd had gehad.

2x Scrubben onder de douche deed al een hoop goed.
En dan zo, als je gips eraf is voel je je een hele ' piet'  ... vandaag dus weer teveel gedaan en dat wreekt zich * uiteraard *

Dus ... vanavond maar weer eens wat Paraatjes en Bruufjes innemen en hopen dat er morgen weer een nieuwe maar dan pijnloze dag voor de deur staat ;-)

En dan nog even genieten voor de andere kant 2x 6 weken de spreekwoordelijke Klos is !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten