Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 3 mei 2017

Bruiloften en partijen!

Een van mijn favoriete hobby's is het regelen en organiseren van bruiloften! en laat ik nu het geluk hebben dat ik er dit jaar nog 2 mag regelen!

10 juni 'trouwt' mijn lieve vriendin Mandy opnieuw. Zij en haar grote liefde Ron trouwden vorig jaar toen Mandy ernstig ziek was in het ziekenhuis, dit jaar opnieuw maar nu met vrienden familie incl. feest ! En Moi mag de organisatie op me nemen!

17augustus trouwt mijn maatje Lucien met zijn meisje Sandra! en vanavond vroegen zij of mijn naam ook bij hen als ceremoniemeester op de kaart mag staan!!!
Jaaaaaaaaaaaaaaaaa uiteraard!!!!

Heerlijk super, geweldig, leuk!

Het meest bijzondere vind ik natuurlijk dat ik bij Mandy al 1 van de getuigen mocht zijn en bij Luce en Sandra ook 1 van de getuigen ben!!

Voor Mandy en Ron ben ik al een heel eind, daar gaat het een tuinfeest worden ( nog even een zonnendans  instuderen voor die tijd! )  incl muziek, lampionnen, lampjes langs het tuinpad een bbq en Dorian en ik zelf in de bediening als mijn armen meewerken en het kan. (ligt me beter als het 'verplichte ' gezellig mee doen )

Voor Luce en Sandra hebben we vanavond de planning doorgenomen.
Daar is een zaaltje, roker-stent, ga ik voor de aanwezige kinderen iets inplannen/ organiseren, gaan we de hapjes zelf maken en lopen Dorian en ik ook weer in de bediening, wederom als het te doen is met mijn armen!. ( heerlijk! )

Op dit moment kan ik niets (weinig) met rechts , mag ik niets met links maar dit komt goed! heb ik eindelijk even iets te doen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten