Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

dinsdag 16 oktober 2012

Oorbellen, achterkantjes en je gehoorgang.

Afgelopen week had ik weer wat.
Al jaren heb ik verschillende gaatjes in mijn oren ( aan 1kant 2 gaatjes en aan de andere kant 12) daarbij heb ik aan 1kant ook een Trachus piercing ( een piercing in het driehoekje tegen je hoofd aan )
Soms heb ik er een ringetje in maar toen ik een poosje geleden een hele rij 'glimmertjes' voor in mijn oorrand vond leek het mij wel leuk om ook in de Trachus een knopje te plaatsen.

Het vervelende van een knopje in de Trachus is het achterkantje er achter plaatsen, na ene hoop 'gepiel ' zweetdruppels en lamme armen en na 10x opnieuw proberen zat het achterkantje er dan eindelijk achter.
Oke .. het was de moeite waard het stond erg leuk.

Stond ... ja .. stond ...

Afgelopen week had ik jeuk in mijn oor en ik ' wiebelde' met mijn vingers op het knopje wat ik daar had zitten waardoor ik de oorbel wat dieper in mijn gehoorgang duwde.
Als ik dan per ongeluk met mijn nagel achter de oorbel blijf hangen trek ik het knopje uit mijn oor .. van het achterkantje .. geen spoor!!!

Ik probeerde nog met mijn nagel in mijn oor 'te peuteren'  (lekker detail) om te voelen of ik het achterkantje was verloren of dat het in mijn oor zat maar ik voelde niets.
'Dan zal het wel ergens op de grond liggen' dacht ik nog maar vanaf dat moment zat mijn oor 'dicht' en klonk al het geluid rond me erg vaag ... ( niet altijd erg vervelend moet ik zeggen ... )

Toen ik de volgende ochtend wakker werd had ik een 'loopoor' ...dat had ik nog nooit zelf gehad, wel eens bij een kind gezien maar nooit zelf ... niet echt prettig moet ik zeggen al die gele smurrie die langs de zijkant van je hoofd loopt!
Schoongemaakt en toch mevrouw de Doc maar even gebeld
Ik had verder geen pijn dus dat ik pas de volgende dag terecht kon maakte mij niet zoveel uit.

Ookal voel je niet je zit toch de hele dag te denken en af en toe te 'voelen' of je het ding niet ergens voelt maar nee .. ik voelde helemaal niets.
Ondertussen zat mijn oor ook niet meer dicht dus was ik eigenlijk van plan om mevrouw de Doc een kwartiertje rust te gunnen en mijn afspraak af te zeggen.
Aan de andere kant zat het me toch niet lekker en dus toch maar gegaan.

Mevrouw de Doc begon hard te lachen toen ik vertelde waar ik voor kwam, ze had het zelf ook een keer gehad .... ??!!
Een blik met zo'n lichtgevendstopinjeoorkijkding vertelde dat achterkantje inderdaad in mijn gehoorgang zat!
En dan ... komt ze aan met een LeVenSGroTe spuit!! (zonder naald en gevuld met water dat dan weer wel ) om je oor uit te spuiten!!
Een handdoek op je schouder, bakje onder je oor en gaan met die banaan!!
Het is net of de zee je oor in stroomt joh... na een hoop gesuis en gespetter kwam het achterkantje er inderdaad uit gespoeld!
Of ik 'm nog terug wilde .. mwah .. nou nee laat maar!
Voor mij geen knopjes meer op die plaats, ik hou het wel op een ringetje!

ps. vraag me toch af of ze die spuit ook bij zichzelf in dr oor gepropt heeft toen haar het zelfde overkwam..... :chinrub:

~*~ Liefs Wiesje ~*~

3 opmerkingen:

 1. Woehahahahaha muts! xxx sislief

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whaaaaa hoe krijg je het voor elkaar!!
  Idd geen knopjes meer op die plek, ieuwwwww
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verhaal weer Wiesje, jij maakt ook wel wat mee hoor, ik was even druk met de Spanjolen die bij ons logeerden...nu weer rust!
  Lieve groetjes Truus•.•

  BeantwoordenVerwijderen