Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

maandag 22 oktober 2012

De personal trainer

Nu ik toch in de 'afvalrace' modus zit wil ik het ook gelijk goed aan gaan pakken.
Vaak is zo'n gedachte een vlaag van verstands verbijstering en doe ik ook heel hard mijn best om die vlaag weer te laten 'opvliegen'  maar nu ben ik in een 'zeteenseenkeerdoor modus'

Dus toen mijn weegschaal vanochtend een nieuwe mijlpaal aangaf ( nijlpaard he El ) en me vrolijk vertelde dat -20kg nu een Feit is bedacht ik me dat het nu ook eens tijd word om wat lui zweet weg te werken. :fitness:

Geinspireerd door de enkele keer dat ik het programma van mijn lotgenoten bekeek ( Obese) ben ik opzoek gegaan naar een personal trainer. ( ja ja )
Alle keren dat ik naar een sportschool ging haakte ik na een keer of wat af, je kent het wel de bekende smoesjes : geen tijd, te laat, moe, geen zin 
De keren dat ik zo'n vlaag van doe-is-wat samen met een vriendin had zijn ook op 2 handen te tellen maar zodra de vriendin in kwestie haar vlaag van smoesjes heeft doe ik spontaan mee ( ben zo sociaal bezig af en toe )
Dus bedacht ik me : als er nu zo'n beul achter me aan zit heb ik niets meer te smoezen en moet ik wel. ( en wat iedereen die aan sport doet wel weet, vaak zie je er tegen op maar als je er eenmaal in zit en je thuis komt na een potje uitsloven voelt het toch ook wel weer heel goed )

Dus googlen op personal trainer en je komt op een site waar je alleen maar je postcode in hoeft te tikken en je vind je personal trainer(s) in jouw buurt.
Gelijk gemaild naar een trainer in de buurt en 5 min geleden belde hij al op om een intake afspraak te maken.
Oeiii dat gaat dan gelijk wel heel snel maar aan de andere kant wel weer goed want het smoesje: ja hallo hij nam geen contact meer op gaat er nu ook niet meer in he :p

Na even met hem gepraat te hebben vond ik hem gelijk al hartstikke leuk want toen ik aangaf dat ik een bloedhekel aan (hard) lopen heb zei hij gelijk dat hardlopen ook helemaal niet goed voor mij is ( heb het altijd al geweten!!! ) dussssss .... aardige vent ( of ik dat over een paar maanden nog vind is een 2e )

Maar goed .. hij liet er ook geen gras over groeien en komt morgenavond al bij ons thuis om kennis te maken en een intake af te nemen ... !!!
Nu maar hopen dat het niet al te duur is maar goed aan de andere kant als het werkt ...

Ben heel benieuwd! en nog leuker vind ik het dat Roy ook mee wil gaan doen ...
Kunnen we elkaar mooi stimuleren ( maar dan op een andere manier (a)  )

~*~ Liefs Wiesje ~*~

7 opmerkingen:

 1. Enthousiast zusjelief?? (2x posten) hahaha doe je mee :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wies wat goed van je

  Ook ik heb een maagverkleining ondergaan en wel op 18-07-2012 en ben voor 100% tevreden
  inmiddels -26 en het gaat nog prima

  succes verder ik blijf je volgen
  gr Door

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ah jullie gaan snel, ik pas op 12 maar dan wel met de natuurlijke maagverkleining, minder eten;p en verder heel veel wandelen en 2x pw aquajoggen;)) succes Wies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed bezig hoor ,ik wou dat ik de motivatie op kon brengen om weer te gaan sporten. Ik hoop dat je het volhoudt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed bezig zeg!! Maar volgens mij is dat hartstikke duur, ben benieuwd.

  BeantwoordenVerwijderen