Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 24 oktober 2012

De personal trainer 2

Gisterenavond bezoek gehad van 'onze' wannabee personaltrainer.
Aardige gozer, praat wat binnensmonds, was (voor mijn gevoel ) wat verlegen, zat te wiebelen op de bank ( naar voren naar achteren naar voren naar achteren enz enz ) dronk zijn koffie achter elkaar op en vertelde me eigenlijk in 10 zinnen dat het niks ging worden.

Wel van zijn kant ( uiteraard zien ze het altijd zitten om een nieuw 'slachtoffer'  te gaan begeleiden ) maar gewoon niet van mijn kant.
Hij had het over trainen in de sportschool of buiten op een veld ( dat laatste beviel me sowieso niet overigens ) en dan 1x per week met hem samen en daarnaast moest je dan toch wel 2x per week zelf naar de sportschool ... zie je 'm al??  ... die \ / (valkuil)

Hij had het over circuit training ( vind ik wel erg leuk trouwens ) en krachttraining ( bekend terrein ), een schema wat hij op zou stellen ( (her) kennen we ook ) en wat hij me zou gaan leren door de maanden heen.
En dit alles voor 200.- per maand voor 1x per week begeleiding ... ( en daarnaast zelf 2x in de week naar een sportschool waar je ook nog lid van moet worden )

Kloink!! terug op aarde .. dat gaat 'm dus niet worden hoe graag ik het ook wil.
Op zoek naar een alternatief dus ....  denk dat ik me maar opgeef voor Obese!
( Maar toch jammer dat alles altijd zo duur moet zijn )~*~ Liefs Wiesje ~*~

3 opmerkingen:

 1. Nou, dat is ook geen kattepies, zoals wij dat zeggen.
  Je moet wel heel erg willen afvallen en gemotiveerd zijn om dat er voor over te hebben. En de kosten zijn ook niet mis. Ik kan me voorstellen dat je naar andere mogelijkheden gaat zoeken. Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. nou ja het afvallen wil ik inderdaad natuurlijk maar ja .. dit is gewoon teveel geld :-(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was al bang dat het zulke hoge bedragen zouden zijn!! Tja, op die manier is zelfs sporten voor alleen de rijke weggelegd! Zeker als je er dan nog eens een lidmaatschap van een sportschool van zo'n 50 euro bij telt.
  Jammer joh!

  BeantwoordenVerwijderen