Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zaterdag 18 maart 2017

Dronken zonder drank!

Afgelopen dinsdag mocht ik tussentijds nog een keer bij Tante Doc ' de neurologe ' terug komen.
Onderwerp van gesprek was de aanhoudende ( beter gezegd niet te houden ) pijn in mijn linker onderarm.
Als je het gevoel van kramp in je benen kent met daarbij een 'scherp heet'  gevoel, heb je de pijn die ik in mijn linker onderarm voel, de hele dag en nacht door.

De zenuw pijnstilling die de dokter wilde voorschrijven heeft nogal wat bijwerkingen en daar wilde ze het over hebben.

Ze legde me de keuze uit 2 voor:
A: een pijn stilling die zou gaan werken over een week of 3 (duurt een beetje lang) , heel diep van slapen (zou een keer niet gek zijn maar liever niet, ik merk/hoor graag wat er gebeurt in mijn huishouden) , moeilijk wakker worden (zou ook een keer niet gek zijn maar ook niet echt praktisch), droge mond
(oke, ga ik eindelijk een keer wat meer drinken), gewichtstoename (niks nieuws)

Ik ging dus maar voor :
B: werkt zo goed als direct (check! gemerkt), droge mond (yup, er gaat nu zelfs een flesje drinken overal mee naar toe), gewichtstoename (heb de weegschaal ver weg gestopt), stemmingswisselingen (nog niet gemerkt en nog geen opmerkingen van de jongens gekregen), niet autorijden/fietsen, duizelig zijn en niet te vergeten een dronken / wazig gevoel

Ik kan je zeggen ... wazig was ik al (zal sommige personen even voor zijn)  maar .. dat dronken gevoel ... damn ... loop gewoon te 'zweven' , moest even weg , liep om de auto van Dorian heen en lag bijna languit over de motorkap! Laat alles uit mijn handen vallen ( niet handig ) , ben al 2x halverwege de trap naar beneden gestuiterd, loop weg om iets te doen en tegen de tijd dat ik boven/ in de keuken of waar dan ook ben moet ik echt wel diep nadenken wat ik ook al weer ging doen. Praat dan niet met dubbele tong en kijk niet scheel maar verder is het net of ik de hele dag aangeschoten ben... pffff
Auto rijden mag niet, fietsen mag niet dus ben Weer afhankelijk van anderen grrrr .. ( wie mij een beetje kent weet dat ik daar een bloedhekel aan heb )

En .... de eerste dagen/ nachten gingen geweldig! eindelijk weer eens doorgeslapen maar gisteren en vannacht was het weer FC Knudde! weer wakker van de pijn en niet meer slapen, lezen gaat dan ook niet want ik kan mijn arm niet zolang rechtop houden ( zoals je een boek vasthoudt ) op tv is er niets te zien, alleen maar van die zielige meisjes die geen geld hebben om kleren te kopen en als je Hart van Nederland 3x hebt gezien kan je zo heel de tekst mee opzeggen bij de 4de keer. Dan duurt de nacht lang dat kan ik je vertellen!

Maandag moet ik de medicatie verhogen naar 2x per dag 2 tabletten .... ben heeeeeeeeeeeeel benieuwd hoe ik me dan voel. Denk dat ik maar eens een  politie controle op ga zoeken ... kijken wat er gebeurt als ik ga blazen!!

2 opmerkingen: