Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 15 maart 2017

Trouwen en feestjes!

Eerder in mijn blog schreef ik over mijn lieve vriendin Mandy, haar strijd tegen die vreselijke ziekte, haar overwinning op die ziekte en het moment dat ze hals over kop trouwde met de liefde van haar leven... Ron.
In het ziekenhuis werd er getrouwd met hun meest dierbaren om hun heen, ik had de eer om een van haar getuigen te mogen zijn en had 'nog snel '  een taart geregeld en nog wat kleine dingen.
Heel intiem en voor zover de achtergrond ( het ziektebeeld van Mandy ) het toeliet ook gezellig maar niet echt echt een bruiloft natuurlijk.

Nu ... Een wonder heeft zich voltrokken Mandy is genezen van een van de meest slechtste vormen van kanker die je kan krijgen, die vreselijke tijd gestreden, keihard gevochten en ' het monster'  de kop in gedrukt.

Gisterenavond zou Mandy komen eten en apte ze of het goed was dat Ron mee kwam, uiteraard is dat goed!
Na het eten tijdens de koffie kwam de aap uit de mouw en vertelden dat ze de bruiloft over willen doen!  En dan nu wel met muziek, eten en de hele rataplan .... en 3x raden wie er (mee) mag organiseren!!
YEAH!!! 

Ik stond gelijk te jubelen! bedenken wat we allemaal konden doen! Kaassie voor Wiesje natuurlijk, eindelijk weer een bruiloft organiseren!
Dat word weer internet afspeuren naar leuke dingetjes ( de tuin moet oa versierd worden ) mijn dinnetje Jol lief aan kijken om bedankjes te maken ( waar zij super goed in is ) Dorian opzetje laten maken om de uitnodigingen te tekenen en dan freubel-avondjes met Mandy inplannen om alles in elkaar te zetten!

Ik heb er zin in!!! 


1 opmerking:

  1. Dat is jou wel toevertrouwd!! ik weet zeker dat jij er iets moois van gaat maken!
    xxx Mitch

    BeantwoordenVerwijderen