Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zondag 16 oktober 2016

Ware liefde!!!

Af en toe doe ik zo'n testje, gewoon gein en vaak lachen. Maar nu .... vanavond kon ik de test doen waaruit dus zou blijken wat de initialen van mijn ware liefde zouden zijn. Ergens terug in de blog had ik al opgemerkt dat mijn ware liefde waarschijnlijk ergens in een condoom is blijven hangen. Nog later kwam ik er achter dat mijn ware liefde gewoon mijn prachtige kleinzoon Callen blijkt te zijn.

Maar dan nu .. de test .. de initialen ... in eerste instantie moest ik heel erg nadenken en toen .. ging er een lampje branden!

Hoe komt het dat ik hier niet eerder aan gedacht heb, ik ken deze persoon al een x-aantal jaren. Het enige probleem is dat hij in het buitenland woont. Hij is maar een 1.5 maand per jaar in Nederland, maar ja dan zijn er zoveel mensen hier in Nederland die hem ook willen zien, spreken en met hem willen daten dat onze afspraakjes meestal ophouden bij 1 .. heeeeeel soms 2 en sporadisch 3 keer in die tijd.

Wat maakt hem nu zo bijzonder, het is iemand die erg wijs is, volwassen ( en eigenlijk ook weer niet), hij houdt van lekkere dingen en gezellige avonden, hij is ouder dan ik ( soms ook wel een voordeel ) Dus wat dat betreft zitten we wel degelijk op 1 lijn. Hij is ontzettend charmant en neemt altijd wel iets voor me mee, soms iets lekkers, soms iets leuks maar altijd wel iets.

In een bepaald opzicht is hij ook nog wel sportief, houdt van dieren ( altijd een pluspunt ) kan enorm goed paardrijden ( op zijn leeftijd! )  dus Indy is ook stapelgek op hem. Nog een paar weken dan zal ik hem weer zien ... ik ben benieuwd hoe het dit jaar zal gaan!!


Met deze initialen ... dat kan toch alleen maar SinterKlaas zijn!!!! 

3 opmerkingen:

  1. Oh Wies, ik kijk voor het eerst op je blog. Ik had niet zo veel humor verwacht! Ga je ook meedoen met de comedie avond in december?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha Jenny, mwah laten we dat maar niet doen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen