Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

maandag 13 oktober 2014

Zwemlessen en badpakken met bh

Maandag is Indy haar ' sportdag ' ...  ze heeft het laatste schooluur gym , is om 15.15 klaar en moet dan om 15.30 in het water liggen voor haar zwemlessen.
Altijd weer rennen en vliegen dus , snel nog even een pakje drinken en een koekje tussen gym en zwem en dan hup het water in. 
Pas nog een paar bikini's gescoord want mevrouw wil natuurlijk wel kunnen wisselen , dus elke week weer de vraag : welke bikini Indy?  ( en dan in de kleedkamer heel kritisch kijken naar de bikini of het badpak van ' de buurvrouw '  ) 

Zodra Indy in het water ligt is het koffietijd voor mama in de kantine om het zwem-uurtje door te komen. So far so good ... ware het niet .... dat die kantine altijd vol zit met ' tokkende'  huisvrouwen/ moeders/ oma's en een enkele vader/ opa pffft. 
Je probeert je er voor af te sluiten maar wat een onzinnige gesprekken hoor je daar! 

Van de nieuwe auto van de buurman tot wat er allemaal van loom elastiekjes gemaakt is
Mevr:A: meid ik heb een uiltje gemaakt van loom
Mevr.B: ach kind dat stadium ben ik al voorbij ... ik doe al 3D dingen maken
Mevr.B: ik heb 3 koffers met loom
Mevr.A: och wat weinig , ik heb er zeker 11
AAAAAAAAAAAAAAAARCH!! 

Dus ... ik richt me maar op een boek / tijdschrift of het spotten van de leukere zwemleraar... dacht ik ... 
Al glurend naar het zwembad ( Ab-so-luut Geen bay-watch type te zien overigens ) spot ik echter heel iets anders. 

De kindjes liggen in het water en de bad juf er bij ... oké ... dan komen de kinderen uit het water .. de bad juf ook ... en wat zie ik terwijl ik me bijna verslik in mijn cappuccino .... een badpak met daaronder ... een bh! 
Weet je .. ik kan me er iets bij voorstellen dat je dat doet als je de hele dag in een vaak niet-zo-ondersteunend-badpak loopt, maar als je dan een donkerblauw badpak aan hebt doe dan ook een donkerblauwe bh aan en geen witte! 

Opeens weet je het ... je word badpak-met-ingebouwde-bh-op-kleur ontwerpster! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten