Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 10 oktober 2014

Vol energie

Gisteren een mega baal dag ... vandaag alles weer oké en opgelost!

In het kort was ik gisteren van alles kwijt op mijn werk, maar heb ik blijkbaar ' in blinde paniek'   gewoon niet goed gekeken, vond ik het vandaag na een half uur al terug in een doos die ik gisteren 10x onderste boven heb gehaald.  ( oké oké ik weet het ... kalmte red je ... werd me gisteren al verteld, ik zal voortaan beter naar je luisteren   ;- )   ) 

En zo'n goeie dag op het werk maakt dat je ( of ik in ieder geval ) ook weer vol energie thuis komt .Moet zeggen dat ik de laatste tijd toch weer vol energie en goed in mijn vel zit! 

Thuis gekomen het eten voorbereid en gelijk naar boven gegaan , de logeerkamer onder handen genomen. 
Die kamer blijf ik opruimen hoor dat is echt vreselijk, maar nu staat het er ook vol met verhuisdozen
 (wanneer dat dan ook mag gaan gebeuren) 
Had ik er eerst ook nog van alles staan waar ik mee op de rommelmarkt zou gaan staan heb ik daar nu korte metten mee gemaakt. Het gaat steeds mee naar de markten en weer mee terug... ik ga er maar definitief afscheid van nemen. ( met pijn in mijn hart dat dan weer wel blijf een  ' dochter'  van mijn stiefvader he hahaha ) 
De helft van die kamer is klaar, op mijn kamer nog het een en ander weggedaan ... eigenlijk nooit gedacht dat ik het ' lege'  in een huis ook wel kan waarderen!  ( optie voor m'n nieuwe huis .. les is more ) 

Morgen weer verder , het kan allemaal maar weg zijn voor we gaan verhuizen.... is het feit dat het niet door is gegaan pas geleden toch nog ergens goed voor ... kan nu echt alles eerst opruimen en weggooien ! 


1 opmerking:

  1. Dat is dan toch weer fijn dat je meestal goed in je vel zit tegenwoordig.
    Lekker dat opruimen hè?

    BeantwoordenVerwijderen