Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zondag 29 april 2012

Update over Papa Pietje over wonderen gesproken!

Even een update over Papa Pietje

Het is gewoon niet te geloven hoe het loopt, zaten we afgelopen week nog in zak en as omdat ons verteld was dat hij het absoluut niet ging halen, lag hij gisteren te 'mopperen' op een verpleegster die teveel herrie maakte naar zijn zin.

Het buisje onder zijn stembanden is geplaatst en door dat buisje word hij nu beademd. Vanmiddag gingen ze proberen om een klepje op het buisje te zetten zodat hij eventueel weer wat kan zeggen ( dat kan nu niet omdat de lucht nu langs het buisje gaat als hij wat zegt.)
Ik hoop echt dat het lukt want als je bij hem bent ligt hij constant te 'praten' maar je hoort dus niets, erg frustrerend voor ons maar vooral ook voor hem.

Zijn bloeddruk enz blijven op het moment gelukkig hetzelfde .. hij gaat niet voor maar ook niet achteruit.
Zijn rechterllong is duidelijk nog lek, de waterbak die er onder hangt borrelt als een waterpijp .. de linkerlong daarintegen lijkt al aardig herstelt te zijn... zou deze methode dan helpen??
We mogen niet vergeten dat hij nog altijd in levensgevaar is maar als je hem zo ziet ... zou je toch weer hoop krijgen.

Maar goed laten we moed blijven houden dat het weer (zover het kan ) goed komt en Papa Pietje over een poosje weer thuis kan zijn leven weer enigzins normaal kan leven.

3 opmerkingen:

 1. Papa Pietje is dus een sterkte man, met een eigen wil!
  Mooi, hoop dat hij nog de kans krijg alles te zeggen wat hij wil, ook met de beademing, waar hij waarschijnlijk voorlopig nog niet vanaf is.
  Koester alle mooie momenten en geniet ervan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Moed blijven houden is altijd een goed advies. Het is inderdaad al en wonder dat hij alweer zover is. Ik hoop voor jullie dat hij nog lang mag "mopperen".

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toch iets positiefs dan, Wiesje
  Moed houden!

  BeantwoordenVerwijderen