Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

dinsdag 6 maart 2012

Saturdaynight Fever

De nieuwe wasmachine draait als een zonnetje!! :washing:
Gezien het geluid wat de oude maakte en deze maakt zijn de jongens ook erg blij.
Zij slapen op zolder en daar staat de wasmachine ook ... maar het grote verschil is dat de jongens nu niet meer het gevoel hebben in een vliegtuig te slapen omdat deze machine gewoon zo goed als geen geluid maakt.

Donderdag heb ik op de valreep ook nog op mijn werk gereageerd op een 'loting' voor kaarten voor de musical Saturdaynight Fever .. en ... ik kreeg de kaarten die ik graag wilde !!!!

Samen met Roy , schoonzus en nichtlief vertrokken naar Amsterdam .. op naar het Koninklijk Carre ( ja ja .. we deden sjiek )
En de voorstelling ... in 1 woord , 3 lettergrepen : Ge-Wel-Dig!!
Wat een uithoudingsvermogen poeh! en die moves .:dancing:.. tsssk ... die doen we zo na geen probleem (a)  ik zie mezelf al helemaal in de spagaat in de armen van Roy hangen ( of hij dat overleefd is een 2e )
En dan de kleding he .. ook zo gaaf om weer eens te zien, al die wijde pijpen en kleuren gewoon super! ( maar ik geloof niet dat ik die nu nog aan zou doen )
We kwamen ogen te kort er gebeurde van alles op het podium ( eigenlijk zouden we gewoon nog een keer moeten gaan , mijn collega ( had ook kaarten 'gewonnen') zei al dat er ook optredens waren in Londen .. :beard:

Eigenlijk was dit gewoon een stukje jeugdsentiment ...  ik weet nog dat ik 'vroeger' .. ( damnn wat klinkt dat oud ) de film heb gezien
Herinner me wel dat ik het toen niet zo spectaculair vond als bijv. Grease  ( die we ook al tig keer gekeken hebben overigens ) maar ik denk dat we Saturday Night ook maar weer eens moeten kijken.

Al met al een geweldige avond een mooie spectaculaire voorstelling en dan ook nog in gezeldschap van mijn lief, mijn  lieve nicht en schoonzus dus alle ingredienten voor een gezellige avond compleet!


3 opmerkingen:

 1. ik ben geen echte musical-liefhebber, maar ik kan me best voorstellen dat je genoten hebt, Wiesje

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgende keer maar een bakkie doen als jullie weer in de "grote stad" bent...nog bedankt voor de reacties op mijn blog, groetjes en een fijne week (*_~)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zie je wel ....... ik wist het wel!! Het is gewoon een musical waarbij je haast niet stil kan zitten en je ogen uit kijkt.

  Geniet maar lekker na, en wie weet komt die 2e keer nog wel........

  BeantwoordenVerwijderen