Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

dinsdag 6 maart 2012

1 maart 2012, wat een *mooie* dag

Wat een dag hadden we gisteren!
1 maart is nu definitief onze geluksdag ,op onze trouwdag, de dagen dat de kinderen geboren zijn, de dag dat we elkaar leerden kennen .. oke ... op een aantal andere dagen na dan.

Afgelopen weekend had ik * laten we zeggen * ietwat pech.
In een gezin met 4 kinderen en een man die de hele dag door de blubber * lees riolering-lozingen dus str*nt enz *  loopt te baggeren draait de wasmachine gemiddeld zo'n 2x per dag *nacht*
Onze *beestje* draaide nog maar een jaar of 3-4 mee ( ik dacht echt langer maar dat is dus niet het geval ) en besloot afgelopen weekend dat ik de was maar weer op een wasbord moest gaan doen.
Ik vraag me af waar hij het vandaan haalde en waarom hij dacht dat ik zo gek zou zijn dus ... de machine gaf de pijp aan maarten en ik in de stress!

Gezien er geen geld is voor een nieuwe hadden we geen dik maar een vuil probleem!
Nu is het wel zo dat ik mijn was mee kan nemen naar mijn werk ( erg makkelijk krijg je het gewassen en gestreken terug ) maar ik vind het toch wel lekkerder om mijn spullen thuis te hebben.
Dus ... op hyves een berichtje rond gestuurd naar mijn vriendjes en vriendinnetjes en binnen no-time had ik 4 antwoorden over machines die we op mochten halen of mensen die er 1 wisten te staan.

Zo ook broerlief en zwagerlief .. zij zouden deze week een nieuwe machine kopen en wij mochten de oude hebben! Lieffff! 
Gezien ' Papa Pietje ' in het ziekenhuis ligt en gisteren geopereerd zou worden ging Roy uit zijn werk naar broer en zwager om dan samen met hen en Moesje naar het ziekenhuis te rijden.
Dan kon hij ook mooi gelijk de wasmachine mee nemen.
Krijg ik een smsje van Roy dat ik mijn broer maar even moet bellen omdat ze een gloednieuwe wasmachine voor ons hadden gekocht!!!
Stelletje mafkezen!! * maar wel lieve mafkezen! * :hearteyes:

Roy komt thuis en we zitten zoals elke avond lekker samen aan tafel om de dag door te spreken.
Als ik wat later mijn mailbox bekijk zie ik dat ik kaarten heb gewonnen voor de musical Saturday Night Fever in het Carre in Amsterdam voor zondag 4 maart!!

Sommige dagen zijn er met een gouden randje!!!!

4 opmerkingen:

 1. zoveel geluk heb ik zelfs niet!

  :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat lief zeg...zomaar een nieuwe wasmachine.
  Echt een geluksdag...

  Groetjes jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een fantastische familie en vrienden.... die verdienen een pluim, geweldig hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat geweldig zo'n dag!!
  Die heb je af en toe gewoon even nodig, om weer in alles en iedereen te gaan geloven!
  Ik heb jaren terug de eerste versie van Saterday Night Fever gezien,en als je net zo genoten hebt als ik toen, dat hebben jullie een geweldige avond gehad :-)

  BeantwoordenVerwijderen