Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 4 november 2011

Klaas en kornuitentijd

Sinterklaas ... de baard is weer in aantocht!
Indy is al een maand of 2 in de klaasstemming, zij vond een dvd met een Sinterklaas dvd en die werd (voor Roy 'm vakkundig verborg ) elke dag zo'n 5-6x bekeken.
Ik verdenk haar ervan dat ze ons er toch vooral aan wilde herinneren wie Sinterklaas ook al weer is. ( en natuurlijk wat de 'bedoeling' van 5 december is ) :sint:

Niet alleen Klaas is alweer in huize Dalton aanwezig hoor .... Elmo heeft zijn kerstfeest ook al weer een keer of 30 gevierd ( en ook die dvd is op vakkundige wijze verborgen toen Indy op bed lag, ja ja zielig best prima oke ... maar na 30x het zelfde tis kertmis tis kerstmis te horen en dat niet meer uit je hoofd te krijgen ... geloof me jullie zouden het zelfde doen! :santa:

Maar goed .. Klaas en Kornuiten ... volgende week is het weer zover.
Zodra mientje binnen is en de tv gaat aan eist ze de Sint in beeld ... grote frustratie als er geen Klaas te ontdekken is op dat moment natuurlijk. ( gelukkig heeft ze niet bedacht dat die dvd toch nog wel ergens moet zijn ) ... afleiden is dan de grote truuk.
Vervolgens speelt Tommie uit Sesamstraat voor zwarte piet of komt er een broertje uit de kast gelopen met een zak kruidnoten cq een chocoladeletter en je bent weer terug bij af.

Dus .. dan doe ik maar mee.
Vandaag op mijn werk (ja fout, ik weet het ) kleurplaten, maskers, slingers en trekpoppen van Klaas en kornuiten geprint en die gaan we het weekend maar eens kleuren (zal er ws op neerkomen dat ik ga kleuren en Indy de aanwijzingen geeft )  en dan ophangen op de ramen en de slingers door het huis.
Dan is het grote Dalton huis vast in de Klaasstemming en zal hij dit jaar zeker de schoenen van de Daltons en Indy niet voorbij rijden.  ( en stiekem vind ik het ook wel erg leuk hoor (a) ... wie weet wat de Sint dit jaar voor mij in petto heeft  ik ben namelijk ook het-hele-jaar-en-natuulijk-de-jaren-ervoor-ook-keilief-geweest.... )

8 opmerkingen:

 1. Tuurlijk ........... het is ook leuk!! Zeker als je kleintjes om je heen hebt die er nog zo lekker in geloven!! Dan word het nog leuker.
  Al moet ik zeggen dat het allemaal wel steeds vroeger begint, en dat vind ik niet zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. inderdaad dat is niet leuk nee.
  Maar zo'n kleintje die helemaal in de sint stemming is, liedjes zo zingt als zij vind dat het klopt ( sinterklaas zijn schoentje, kan ook in zijn laarsje dank u sinterklaasje ) ik vind het geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In de kapsalon vind ik het prachtig al die kindjes die nog geloven. Leuk dat je mij weer terug gevonden hebt ;)

  Liefs!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Caroline: ja ik had mijn reactie geplaatst bij je en zag toen pas dat jij het was (shame on me ) kan ik je mooi weer linken ;-)
  Goed weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog :-D ik heb hm gelijk in mijn feedreader gezet ;-)
  Wij doen dit jaar weer aan surprise`s en gedichten #moeternodigaanbeginnen :-(

  Fijn weekend
  Liefs -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dank je wel Wiesje voor je berichtje, gezellig weer de feestdagen, leuk hoor dat ze nog geloven...Wij zijn in het stadium surprises maken met 3 kleindochters! Ik hoop dit jaar weer, ook een fijn weekend, groeten uit Amsterdam!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ook al vind ik het nog wat vroeg voor de heilige man, ik denk dat de Sint weer z'n intrede gaat doen hier...voor onze kleinzoon...

  ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. ja ja opa billy jij moet er ook weer aan gaan geloven!!! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen