Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zaterdag 19 november 2011

Gewichtige logjes

Afvallen ... de mensen die me kennen weten dat ik al zo'n beetje heel mijn leven met dit gevecht bezig ben.
Ik heb alle diëten gehad , behalve de sherry-kuur daar wilde ik een pinacolada-kuur van maken maar dat was toch niet de bedoeling.
Gezien ik niet zo'n sherry drinker ben heb ik die maar overgeslagen.

Op web-log (waar ik eerst mijn blog had) heb ik al verschillende keren over mijn afvalrace geschreven, hier nog niet en het werd wel weer een keer tijd dus ..

Sinds februari dit jaar ben ik weer lid geworden van de EGA.
De EGA is een 'club' waar je begeleid word bij het afvallen.
Een club voor 'losers omdat ze het niet zelf kunnen?' nee juist niet .. hier krijg je begeleiding en met elkaar is het veel makkelijker vol te houden.

Voor mij is het bijvoorbeeld de stok achter de deur om door te gaan en omdat je elke week moet gaan wegen, je bent ook gemotiveerder om door te zetten omdat je daar met z'n allen zit voor hetzelfde doel.

Vanaf februari ben ik nu bijna 20kg afgevallen.
In het begin ging het als een speer ( wat normaal is omdat je lichaam een soort van shock effect krijgt ) en de laatste tijd heb ik mijn nick-name 'JOJO' maar weer aangenomen.
Pondje eraf, onsje erbij ... *zucht*

Nu met de aankomende dagen is het natuurlijk weer een ramp ... chocola, kruidnoten (nog erger de chocolade-kruidnoten) , marsepein .. mwah eigenlijk alles behalve taai-taai en pepernoten want die vind ik niet te nassen (goh toch nog iets wat ik niet lekker vind ) de natuurlijk bij-behorende warme chocomelk met slagroom hmmmm!!
En wat dacht je van de Glühwein waar Roy en ik allebei dol op zijn (wat we zelfs wel eens in de zomer drinken :blink:  )

Maar ... ik heb me voorgenomen om voor de kerst op -25kg te zitten ( of in ieder geval er vlak tegen aan ... nee .. op -25kg .. het moet me gewoon lukken ) dus .. nog een week of 5-6 te gaan? ...
Mwah .. kan ik nu nog wel een paar kruidnoten pakken :shades:

6 opmerkingen:

 1. Tsja dat afvallen...Breek me de bek niet open. Idd dan weer een pond eraf, dan weer een ons erbij bhleee :-( het blijft een eeuwige strijd. Kortom wij hebben levenslang.
  Ik vind het wel heel knap dat je al 20 kilo bent afgevallen.
  En die laatste 5, *komt wel goed schatje* ;-)
  Fijn weekend
  Liefs -x-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. * glaasje roosvice (light uiteraard ) inschenkt * ja ja komt wel goed hahahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou Wiesje mijn naam is ook JOJO, mijn oude web-log(gisteren ontdekte ik dat bijna alles weer terug is!!!Ik ben nu bezig om voorzichtig alle logjes en berichten in Concept op te slaan en dan later weer terug te zetten in Blog, een vreselijke tijdrovende klus)was toen ook 20 kilo afgevallen, maar inmiddels weer 10 erbij, ik had Prodimed dieet, ben nu ook weer bezig bah....Sterkte en fijn weekend, Truus:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yess sinds vandaag kan ik ook weer in web-log .. nu twijfelen .. wat ga ik doen , blijf ik bij blog of ga ik terug naar web-log ... twijfel twijfel twijfel ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met die laatste kilootjes..
  Lastige maanden inderdaad..

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat goed zeg dat je al 20 kilo bent afgevallen ........ wou dat ik dat kon zeggen.
  Sinds ik in 2008 ben gestopt met roken ben ik diezelfde 20 kilo aangekomen, en het lukt me gewoon niet het er weer af te krijgen ... een levens lang gevecht, wat je zegt.

  BeantwoordenVerwijderen