Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

maandag 5 februari 2018

De eerste springwedstrijd van Indy!

Spannende dag gisteren, Indy haar eerste springwedstrijd! 
De missie was:
1: zo snel mogelijk je parcours rijden
2: zo origineel mogelijk gekleed komen.

Indy ging verkleed als Indiaan!  geschminkt en gekleed met de haren in Indianen-vlechten (uiteraard)

Toen Indy binnen kwam viel gelijk op dat er een spandoek hing : Over alles heen Indy nummer 1!!! 
Papa en Evelien hadden het spandoek 's ochtends vroeg al opgehangen tot grote hilariteit van de eigenaresse en manegemedewerkers ( dat hadden ze nog nooit mee gemaakt )

Eerst werd pony-paardje Lara onderhanden genomen.
Borstels en kammen kwamen tevoorschijn want ook Laralientje ( zoals ze officieel heet ) moest er natuurlijk op en top bij lopen! manen werden gevlochten en gekleurde vlechtjes werden er tussen gezet. Dr staart kreeg 1 vlecht en om de staartriem kwam ook een vrolijk kleurtje. Iedereen was lekker aan het meehelpen terwijl zusje Lola door de paardenbak heen rende  met de zweep van Indy en af en toe net deed of de zweep een paardje was.

Daarna snel opstijgen en warm rijden in de bak er naast, de spanning steeg!!!

Toen was het tijd! 
Heel Indy haar fanclub verschoof naar de grote bak, Papa, Evelien, Oma Ellie, Oma Lia , Jolanda, Taco, zusje Lola ... iedereen was er en stond te juichen bij de bak toen Innepin van start ging.

Indy ging als een trein! jammer genoeg besloot Lara ( ponypaard) op een gegeven moment dat ze na een sprong ook gewoon stil kon gaan staan waardoor Indy kostbare minuten verloor en ( heel goed ) van Lara af Moest springen om te voorkomen dat ze zou vallen.
Resultaat was dat ze met 2 benen op de grond naast de pony terecht kwam. ( ook wel weer heel knap gezien de meeste als door een katapult afgeschoten Over de pony heen schieten )

Onze (indianen) prinses verdiende een hele mooie 6e plaats in de tijdrit (en heel knap omdat zij een hele tijd niet gesprongen had en het springen zelf eigenlijk ook nog maar een half jaartje deed )  en werd 1e in de originaliteits- klasse qua verkleden en het spandoek wat papa en Evelien hadden gemaakt!


Zusje Lola wilde maar wat graag ook 'paardje rijden' ... Deze dag kon het niet maar de volgende keer mag ook zij absoluut weer op het 'paardje' zitten! Maar het aaien van de paardjes en spelen in de hooi-berg maakte al een hoop goed. 

Toen Indy naar bed ging 's avonds zat ze haar kamer eens te bekijken en kwam met het idee dat er maar een plankje of 5 opgehangen moest worden, zodat ze haar bekers op rij op de plankjes kon gaan zetten met daar onder spijkertjes om haar medailles aan te hangen... De spirit zit erin! 

De eerste wedstrijd zit erop! in mei de volgende!! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten