Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

maandag 8 januari 2018

Als een huis echt je Thuis is geworden

Zo langzaam aan beginnen we onze draai te vinden in ons nieuwe Thuis.

De verhuizing was heel snel gerealiseerd. Met hulp van mijn maatje Lucien, mijn lieve papa, de jongens, de papa van Indy en zijn vriendin en natuurlijk Opa en Oma uit Utrecht en dankzij de 'vrachtwagen' geregeld door mijn din Sandra en haar man waren we in 1 dag zo goed als over.

Het geluk was dat we ( ook dit keer weer ) bijna niets in ons nieuwe huis hoefden te doen.
1 muur, in de woonkamer, werd onderhanden genomen met een kleur naar mijn zin en verder konden we er zo in.

Er is alleen 1 maar ..... of eigenlijk Waar ... heb ik in godes-vredes-vertel-het-me-maar-naam al die spullen. prullaria/ troep  in het andere huis gelaten????
Dit huis is net zo groot als ons vorige huis en toch....
Dozen vol met spullen-die-ik-toch-echt-moet-houden-cq-ergens-kwijt-moet  ... die ik dus nergens kwijt kan .. of was het nu wil ....

Voor we overgingen heb ik al zeker 8 auto's vol met spullen/kleding/prullaria/speelgoed naar weg-geef-groepen op Facebook gebracht. Zo erg dat de beheerster van die groep riep  'niet nu even meer hoor! '
Oke ... andere groep op gezocht :-)))  (ja moest het toch kwijt! en dan maar liever andere mensen blij maken )
En al die auto's / bussen vol die naar de stort zijn gegaan ... de medewerkers riepen op een gegeven moment:  je weet het wel te vinden he ;-)))   Yup ... mocht ik mijn baan ooit zat zijn kan ik daar zo aan de slag !!  ( of ik die ambitie heb is een 2e )
Maar nog .... ondanks al die ritjes stort/ weggeefgroep is er nog genoeg over!!

1 ding is duidelijk, the wall of fame komt terug, dus de doos met foto's', lijstjes  en ander dit-moet-tussen-de-foto's-hangen-prullaria blijft staan en komt ergens in de woonkamer terug!
Maar verder .... opruimen, uitzoeken en weg doen is het motto op het moment.

Ryan was degene die het snelst klaar was met zijn kamer, geef die jongen 1 dag en die gaat als een wervelwind door zijn kamer, klaar was hij.

Indy haar kamer was ook nog een dingetje ... pffff dat kind heeft ook veel te veel. Maar gelukkig is zij ook wel van het opruimen/ weggeven en gooi maar weg mama ... ook haar kamer is nu (zo goed als klaar, op een paar plankjes na )

Mijn kamer was al niet zo spannend. De op een na kleinste kamer ( ik slaap er toch alleen maar ) met mijn bed en het bedje van mijn kleine grote liefde en klaar.

1 slaapkamer was 'over' en daar zijn alle kasten neergezet, ideaal!!!

Dorian heeft zijn eigen appartement op zolder, die mag binnenkort huur gaan betalen!!  Die jongen heeft weer geluk. Zijn kamer is zo groot dat hij een apart slaap en zit gedeelte kan maken. ( scheelt gaat hij voorlopig het huis niet uit en blijft lekker 'onder mama's vleugels'  ;-)  )

Ons vorige huis hebben we echt met heel veel plezier gewoond maar hier ....
Was het met de kachel op 21 in het vorige huis nog 'koud'  zweten we hier met de kachel op 16 al het huis door.
De douche is een stuk groter ( ok√© geen bad maar dat werd in het vorige huis toch ook niet zo heel veel gebruikt , hoogstens heel af en toe door Indy )
Roma is ook zoveel rustiger hier, hier ziet ze niets , voorkant is het raam te hoog, achter is de tuin dus dat scheelt ook een hele hoop

De tuin gaat aankomende zomer onderhanden genomen worden, nu is het een gedeelte stenen en een gedeelte gras .. en dat gras is dus niet Wiesje-proof! noway! dat gaat eruit! evenals de schutting achterin de tuin ook die is aan vervanging toe maar dat zijn de 'zomerplannen'

Al met al ... kijk ik hier om me heen, voel ik me tevreden, heb ik zin om naar huis te gaan en moet ik heel eerlijk zeggen dat ik zelf ook een heel stuk rustiger ben!
Jawel ... dit huis is echt ons Thuis geworden.


( alleen die laatst dozen met spullen ... Waar ga ik die laten !! hmzzz )

1 opmerking:

  1. Ziet er goed uit lieverd, maken snel een afspraak. xx Mich

    BeantwoordenVerwijderen