Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 8 november 2017

Feestdagen

Sinds ik alleen ben met de kinderen hebben we een 'nieuw soort' Kerst ...
1e Kerstdag vier ik meestal met mijn moeder en opa & oma Utrecht en eventuele vriendinnen/ vrienden van mij die anders alleen zitten.2e Kerstdag loopt mijn huis vol met jongelui .. vrienden en vriendinnen van de jongens iedereen neemt wat te eten/ drinken mee en via lootjes trekken koop je dan ' voor je lootje' voor max 10.- cadeautjes.
En iedereen neemt iets voor de kleintjes mee zodat die ook leuke dingen hebben. Altijd een heel erg gezellige boel met veel lachen, kletsen, (voor mij abracadabra waar ze het over hebben gezien het vaak over de nieuwste games gaat ) , gewoon gezellig bij elkaar hangen.Dit jaar ... zitten we natuurlijk net in het nieuwe huis.
In eerste instantie ( optimistisch als ik ben ) dacht ik : doen we gewoon , maar toen ik er langer over na dacht heb ik toch besloten om dit jaar maar te skippen.
Eigenlijk lijkt het me wel een keer lekker om gewoon Niets te doen met deze dagen, waarschijnlijk ben ik nog aan het : opruimen, uitpakken, ophangen enz van de spullen dus mezelf kennende gaat dat niets worden.Maar goed .. .de kindjes weten dat ze kunnen gaan en staan waar ze willen, niks verplicht ( sowieso niet, het zijn juist de kinderen die vooral 2e kerstdag erg leuk vinden ) en wie een bak koffie wilt komt , wie mee wil eten schuift aan en wie een plaats nodig heeft om te slapen krijgt een bed en een deken, zo moeilijk zijn wij  niet, iedereen is altijd welkom!
Het enige wat wel door gaat deze kerst is dat er 1 of 2 eenzame ouderen de feestdagen bij ons komen doorbrengen.
Het contact met een van de bejaardenhuizen is gelegd en ik krijg binnenkort te horen welke 'oma of opa' bij ons aanschuift. (binnenkort meer hier over )De kerstboom zet ik denk ik maar gelijk na de verhuizing neer, scheelt weer slepen van zolder naar beneden en gelijk een beetje gezelligheid in huis. Is weer eens wat anders Sinterklaas onder de kerstboom vieren!Geen opmerkingen:

Een reactie posten