Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

donderdag 12 januari 2017

Zolang mogelijk geen boodschappen halen up-date

Geveld met bronchitis, bijholte ontstekingen en een keel ontsteking dus tijd genoeg voor een blog.

Aan het huis gekluisterd dus ook geen kans om naar de winkel te rennen ( oké , zou de jongens kunnen sturen ) maar tot nu toe is er alleen nog toiletpapier gehaald.
De combinaties vallen nu ook nog mee, voorlopig zit de vriezer nog vol genoeg met 1 persoons- porties of complete maaltijden. Af en toe wel lachwekkend want dan zit iedereen iets anders te eten en word er doorgeschoven tijdens het eten.
Voorlopig komen we nog wel vooruit.

Een probleem is mijn verjaardag volgende week ... bedacht me dat ik de gasten moeilijk met een glaasje ranja op kan schepen. Nu is het zo dat ik mijn verjaardag nooit echt vier maar mijn ouders en ex-schoonouders komen natuurlijk sowieso, daar had ik wel op gerekend. ....
Maar nu .. de een na de ander: ik kom maandag even een bakkie halen hoor .. uhm ... vandaag besloten dat ik ook gezien mijn gezondheid  iedereen af zeg, het is gewoon te vermoeiend op dit moment. Van de bank naar de keuken en je kan me oprapen. Laat staan dat ik iedereen loop te 'bedienen'  op zo'n dag.

Ik snap sowieso het nut van een verjaardag vieren niet.
1: je loopt de dagen ervoor je eigen gek te sjouwen met de boodschappen
2: (nog meer ellende) je moet alles weer in de kasten zetten thuis
3: dan loop je op de dag zelf de hele dag te bedienen, drankjes in te schenken, worst, kaas weet ik veel te snijden ( de helft wordt niet opgegeten )
4: dan gaat iedereen weg en mag je de zooi opruimen .....
Euhmmm .... nee ik heb het nooit gesnapt, ben ook meestal het weekend weg rond deze tijd, maar dat is nu verzet naar februari. .... Zo ook dit keer ... ik wordt meegenomen voor een weekend, een huisje met sauna, enorm bad enz ... en Daar ga ik me toch van genieten!!!     ( echt iets om naar uit te kijken ;-)   )

Dus voorlopig hang ik deze dagen in mijn bed of op de bank, runnen de jongens het huishouden ( wat perfect gaat overigens ) en doe ik even HeLeMaal niets!

1 opmerking: