Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

woensdag 9 november 2016

Dagje Julianatoren met papa&mama

Afgelopen zondag was het dan zover, Indy wist van niks maar ze ging samen met haar vader en mij naar het Halloweenfeest van Juul & Julia op het park van de Juliantoren in Apeldoorn.
Al weken had ze het er over, dat ze daar zooooo graag heen wilde.. tja dan kan je moeilijk weigeren he.

We hadden expres niets tegen haar gezegd, en heel even dreigde haar keelpijn en het hoesten roet in het eten te gooien maar na overleg besloten we toch te gaan.
Een trui en maillot onder haar heksenjurk ( waarvan ze dacht dat het voor het carnaval was ) aangetrokken. (mam waarom moet ik mijn heksenjurk aan ? ) en toen met de trein mee.
Dat was natuurlijk al iets ... mevrouw bleef raden waar we naar toe zouden gaan.

Met welke trein gaan we mama de rode of de blauwe?
De rode
Ow dan gaan we naar papa ...
Oke ... tot op zekere hoogte goed ;-)

Bij ' papa's station'  aangekomen stond daar ... indd papa! bllijdschap alom natuurlijk ( zoals altijd ) hup in de auto en rijden.
Maarrrrr waar gaan we nou naar toe??

Na een poosje rijden (en veel pesten van papa's en mama's kant af ) komen we aan bij de parkeerplaatsen van de Julianatoren. Roy: zo dan gaan we hier koffie drinken en dan fijn een boswandeling maken ... maar daar trapte mevrouw natuurlijk niet in!

Papa trakteerde op koffie met gebak,dus het begon al goed! Het park / Halloweenfeest viel behoorlijk tegen. Behalve een heks en een tovenaar en wat 'enge' versiering was er niet veel Halloween te vinden. Maar Indy vond het geweldig! wel 10x heeft ze gezegd hoe gezellig ze het vond samen met papa&mama, en eerlijk is eerlijk ook wij hebben ons prima vermaakt. (pauze houden met een wijntje erbij is altijd lekker met het koude en ietwat natte weer op zo'n dag )

Toen papa aan het einde van de dag voorstelde om als afsluiting pannenkoeken te gaan eten kon haar dag helemaal niet meer stuk!  En als je op de terugweg dan een kindje moe en voldaan op de achterbank ziet liggen weet je waar je het voor doet en word al snel afgesproken om dit vaker te doen.! Dus ... een zeer geslaagde dag voor alle drie en zeker voor onze prinses ;-)

(Alleen voor mij dan geen pannenkoek met French koffie meer!! daar kan mini-maagje niet meer tegen bleek! )

2 opmerkingen:

  1. ja echt wel, en wij hebben ons ook prima vermaakt en lekker bijgekletst over van alles en nog wat en iedereen.

    BeantwoordenVerwijderen