Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

zondag 8 mei 2016

Uitspraken van mijn Prinses

Indy 7 jr: 
Ik heb er een bloedhekel aan als een van de kinderen lang onder de douche staat. Voor mijn gevoel hoeft het niet, het is een kwestie van onder de douche stappen, inzepen, afspoelen, haren wassen en klaar. Maar goed , vooral de jongens hebben heel wat meer tijd nodig.
Indy vind het vooral heerlijk om te ' badderen'  maar zo af en toe stapt ze ook onder de douche en dan wil ze er ook niet 1-2-3 weer onder uit.
Nu nam Ryan zo'n zandlopertje mee, als dat dingetje is doorgelopen heb je ' ik meen '  5 min onder de douche gestaan. Ik vertelde Indy waar het voor diende.
Als Indy onder de douche staat of in bad gaat, ga ik meestal boven even aan de slag, was weg leggen, stofzuigen enz. zo ook deze keer, Indy zou mij roepen als het zandlopertje doorgelopen was en ik vergat een beetje de tijd.
Ik ben klaar en loop naar Indy : hey Indy , dat zandlopertje is toch allang leeg?
Indy : ja?
Ik : nou dan zou je me toch roepen?
Indy: ja, maar toen ik 'm omdraaide begon hij gewoon overnieuw!


Indy 7jr:
Indy: Mam in de kerk hebben ze een soort bureau , en daar staat een pannetje met water bovenop. Dan schept een meneer er water uit die gooit hij over je hoofd en dan zegt hij : voor god, dan komt er nog iemand en dan jezus en dan heb je nat haar en ben je onder gedoopt

Indy 7jr:
Indy heeft van dat papier wat je kan eten. Roze, geel, wit oranje
Als ik haar aankijk zit ze een hele stapel op elkaar gevouwen in haar mond te stouwen.
Ik: heyy Indy ... heb jij er nou 4 tegelijk ? Indy kijkt even op: uh nee hoor 5 , 2x een witte .... .
* en kauwt onverstoorbaar verder * ! Zucht!!!

Indy 7jr:
We rijden op de fiets langs de kerk
Indy: mam ik ben toch in de kerk geweest met school, toen kregen we een rondleiding en zagen we een kastje, daar kan je in gaan zitten en dan gaat er iemand anders in een ander kastje zitten en kan je elkaar niet zien maar wel met elkaar praten. En dan kan je vertellen wat je thuis niet durft te vertellen. Maar ik vertel wel alles hoor want jullie worden toch niet boos op mij 
( nee hoor prinses .. dat is zo goed als onmogelijk! )

Indy 7jr:
Op moederdag is Indy lekker in het zwembad aan het spelen met haar vriendinnetje als haar papa ineens de tuin in loopt. 
Later als haar papa weg is Indy: mam ... gezellig he dat papa op jouw moederdag kwam en gezellig biertjes dronk en chipjes at , maar de volgende keer blijft hij maar mooi mee eten hoor dan is het nog gezelliger en kan hij al het vlees opeten wat we nog hebben anders moeten we het toch maar weg gooien want papa is gek op bbq die eet alles op dat weet ik wel zeker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten