Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 19 juli 2013

Zomer! * met alle bijkomende allergieën *

Eindelijk zomer in ons land maar is de zomer eigenlijk wel zo'n lekkere tijd??

Op een terras, lekker drankje * het liefst een boek erbij maar dat is dan weer zo lullig voor degene bij wie je (meestal vrijwillig ) aan tafel zit * en dan vooral mensen kijken.

En ja hoor dan gaan de allergieën bij mij opspelen * ja ja ik weet het, ik heb verschillende allergieën waar ik groen van uit sla! bijv. smakken ( aarrrccchhhh en dan ouders die er niets van zeggen maar zelf net zo hard mee smakken!! Moordneigingen krijg ik er van!  ), kraken terwijl er chips gegeten word ( waarom moet het eerste stukje chips toch altijd met open mond gekauwd worden pfft ), het eten van chips ( of iets anders wat dan ook kruimels achterlaat ) in bed, 'klokkend' drinken ( alsof het een holle pijp in loopt ) afwas niet gelijk in de afwas machine zetten maar op het aanrecht, spullen die op de trap staan om mee naar boven te nemen gewoon laten staan en er zeker een half jaar voorbij lopen en zo kan ik er nog wel meer verzinnen ( damnn volgens mij word ik een ouwe zeur )

Maar oké, zomer ... zit je lekker op een terras/ loopt door de stad/ in de winkel of waar dan ook.
Er loopt iemand langs je en dan ... zo'n 'heerlijke' zweem van zweet kruipt je neus binnen ... , snel onder mijn eigen oksels ruiken, nope ik ben het niet dus er loopt iemand langs je die in ieder geval die ochtend de Deo bus heel hard voor bij is gelopen! ( of al een dag of wat de douche niet gevonden heeft )

Of ... slippers ... leuk, in allerlei kleuren, opdrukjes, soorten en maten maar ... dan steken er tenen uit met nagels zolang ... dat je er mee in je neus kunt peuteren!! en dan nog erger lange teennagels met een zwarte rand!

En  natuurlijk de man in korte broek met sandalen ( dat kan heel goed, mits de juiste sandaal ) maar dan met sokken!!!!!!!!!!!!!!!!! ( hoewel dit altijd nog beter is als de lange nagels met een rouwrand)

Met als hoogtepunt ( picture this )  : ik ben (nog altijd ) niet de slankste maar zorg er wel voor dat ik er ( al is het enigszins ) toonbaar uit zie ...
Dan lopen er vrouwen ( mannen interesseert me dan nog niet eens zoveel ) met .. een legging! ( ieuww nummer 1 ) met daarop een veeeeeeeeeeel te kort en strak shirtje ( waar dus de one pack van de dame in kwestie onderuit hangt ) het liefst zonder bh (aaaaaaarch ... een one pack als buik betekent doorgaans ook niet echt een cupje a ) en zonder mouwtjes waardoor de dame zo in de reclame mee kan doen 'ook niet als ik zwaai! '  ( ken je die .... bovenarmen met 'kipfiletjes' die heen en weer zwabberen als je zwaait )
Die 'dames' maken dat er vooroordelen komen over de vollere vrouw !


Op deze momenten verslik ik me in mijn vers geperste jus, heb geen trek meer in dat heerlijk broodje met zalm en geitenkaas en denk .. damnn wat valt er toch een hoop te verbergen tijdens de winter!!

Maar het is eindelijk zomer ... laat ik maar ophouden om me heen hoor je toch al zoveel gemopper over het nu eens mooie weer! 
 ( maar als ik een terras opga stop ik voortaan wel een Deo bus een nagelschaartje, lang T-shirt en een spiegel in mijn tas ... ) 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten