Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

donderdag 31 mei 2012

Het asootje in een autootje

De beermobiel ( mijn auto met wieldoppen in de vorm van teddyberen) had last van een 'zwaar geluid'  ( oftewel ... lekke uitlaat )
Roy had geregeld dat het gemaakt kon worden bij een 'bevriende' garagehouder dus op een zonnige dag reden we gezellig achter elkaar aan.

Na ongeveer een 10min rijden passeren we een invoegstrook en rijd er ter hoogte van mijn beermobiel een auto mee op . ....
Net als ik gas geef om dichter achter Roy te gaan rijden gooit de bestuurder van die auto zijn bakkie tussen die van Roy en mij in.
Na een GVD van mijn kant moet ik vol in de ankers, hoor Indy gieren van de lach op de achterbank en zie de kofferbak van meneertjeongeduld angstig dichtbij komen.

Gelukkig zette de beermobiel zijn hakken in het zand ( asfalt in dit geval ) en bleek er met de remmen dus niets mis te zijn.
Bij mij kwam het stoom ondertussen wel uit mijn oren ( en nee ik rook niet ) en maakte ik deze (wat achteraf bleek ) jongeman dit wel duidelijk met wat gebaren.
Het etterbakje reageerde hier op met een middelvinger en een lachje in de spiegel om vervolgens constant op de rem te gaan en tergend langzaam voor me uit te rijden.
Ik werp hem enkele dodelijke blikken toe maar daar was hij niet van onder de indruk. ( belachelijk)Vervolgens pakt meneer zijn telefoon en gaat uitgebreid, langzaam rijdend zitten bellen.

Als we voor een stoplicht staan heb ik de neiging om uit te stappen en dit manspersoon eens flink de waarheid te vertellen maar een blondje achter in mijn auto doet me weer eens beseffen dat dit soort types het opwinden niet waard zijn.

Meneertje rijd nog altijd tussen Roy en mij in en na een paar min krijg ik een smsje van Roy of de persoon in kwestie mij zit te neten.
Ik sms hem terug met wat er aan de hand is en vervolgens zie ik Roy zijn snelheid minderen ( goh ... last van vast zittende remmen?? )

Na een paar honder meter is meneertjeongeduld het zat en gooit zijn bakkie om Roy zijn auto heen waarna Roy zijn gaspendaal ineens weer vind en er vol achteraan gaat.
Als ze op een moment achter een vuilniswagen moeten stoppen en Roy zijn gordel losmaakt word het meneer te heet onder zijn voeten wielen, gooit zijn stuur om en vliegt om de vuilniswagen heen.
Wanneer we weer kunnen rijden gaat Roy ook weer vol in het gas maar na een smsje van mij dat dit soort types het niet waard zijn rijden we weer gezellig sjallalala tiedeliediedie achter elkaar aan.

Tot ..... we na een paar kilometer het bewuste asootje weer zien opduiken.
Jammer genoeg voor hem moest hij links af en moest hij wachten voor tegemoedkomend verkeer.
En ja hoor .. Roy stopt naast zijn auto.... *zucht*
Ik maak mijn riem al los, rek en strek mijn vingers zodat ik mee kan 'beuken'    ze uit elkaar kan halen en wacht af wat er gaat gebeuren.

Tot mijn grote verwondering gaat bij beide heren de ramen open en blijven ze allebei zitten...!!!
Ik wacht af .. ( eigenlijk nog altijd in de veronderstelling dat ik Roy zo een sprong uit zijn auto over de motorkap van het asootje zie nemen ) en wacht af.
Dan ineens ..... zet asootje zijn autootje in de achteruit en komt hij naast me staan.
Als ik mijn raam open doe zegt hij: sorry voor mijn gedrag daarstraks....
Even ben ik met stomheid geslagen ... huh???  maar al snel vind ik mijn spraakvermogen terug en zeg: ja dat was behoorlijk asociaal, misschien voortaan iets minder aso rijden he
Asootje: ja nogmaals sorry
Ik : grote jongen ( sorry kon het niet laten ) en krijg een dodelijke blik.
Hij rijd terug naar voren zegt nog iets tegen Roy en rijd door.

Nu ben ik toch wel erg nieuwsgierig hoe Roy dit voor elkaar heeft gekregen.
Gelukkig hoefde ik niet te lang meer te wachten voor ik dit kon vragen en stopten we.

Wat bleek, Roy had asootje gevraagd of het hem zo was geleerd met vrouwen om te gaan en daarna geeist dat hij zijn excuses aan ging bieden aan mij!!!!
Kijk zo kan het ook ipv er boven op meppen, met woorden iemand imponeren.

Mijn held!!


2 opmerkingen:

  1. Wat een held inderdaad, die man van jou! En wat een aso die andere man, maar toch ook weer met manieren, want anders had hij zijn excuses niet aangeboden. Een gecompliceerd mens dus. Het is gelukkig goed afgelopen en dat is het belangrijkste!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oke beetje laat gelezen, maar hahahhaaha lachen man! En idd, beter zo! X

    BeantwoordenVerwijderen