Wiesjes wereld.

Mama van 3 Daltons: Jerry (1991) , Dorian (1997) , Ryan (1998) en prinsesje Indy (2008) Trotse oma van kleine Callen (2016) en daarbij ook nog baasje van Roma, ons honden-monster (2012)

Management assistente, controle freak , eigenzinnig, eigen wil, eigen gedachten, onzeker, verlegen, dwars, open, meegaand, druk en meestal wel vrolijk.

Bezig zijn met: werk, muziek, lezen, schrijven, fotograferen, eerlijke / oprechte mensen, cabaret, koffie super verkeerd, zoete witte wijn, likeur 43, sushi, Indonesisch, Turks, Thais eten.

Allergisch voor: onverwachte veranderingen, liegen en bedriegen, ontrouw, brutaliteit, dronken mensen ,agressie, smakken en boeren, de 'hier ben ik' , de 'ikke ikke ikke'mentaliteit.


~*~ Wiesjes huishouden,... geen standaard maar wel gezellig en altijd wat te beleven huishouden. ~*~

vrijdag 28 oktober 2011

Vaders van vriendinnetjes

Soms snap ik weinig meer van mensen.

Jerry heeft al bijna 2jr verkering en vanaf het begin doet dit meisje haar vader moeilijk.
Oké, ze was vrij jong toen ze verkering kregen maar dat het 'echt' is blijkt nu toch nu ze al (bijna) 2jr samen zijn.

Maar ... de vader van zijn vriendin blijft moeilijk doen, heeft altijd iets op te merken, nooit is er iets goed en word Jer met argus ogen bekeken.
Ze moet door de week om 22.00 thuis zijn, oke snap ik maar als ze de trein van 5 voor tien neemt bij ons ( onder begeleiding van Jer ) is ze om 22.05 thuis en dat mag dan niet, dan moet ze een uur eerder de trein nemen.
In het weekend moet ze om 23.00 thuis zijn, nu ben ik ook niet van het late thuiskomen maar dit is onzin (vind ik)
In de vakantie wilden ze dagjes weg, Amsterdam enz , mocht niet ..te gevaarlijk enz enz.

Meerdere keren dacht ik : ik ga praten met die man maar ja dan breng ik Jer zijn vriendin weer in de problemen en krijgt zij het te voorduren.
Ik snap best dat die man zijn dochter wil 'beschermen'  .... ( wil niet weten hoe Roy en ik gaan reageren als Indy voor het eerst met een vriendje thuis komt )  maar je kan ook overdrijven na 2jr denk ik dan.

Als het nou een dronken junk was die de hele dag op zijn bed ligt en geen reet uitvoert ... maar het tegenovergestelde is waar.
Jerry gaat naar school ( HBO .. doet ook niet zomaar iedereen ) werkt daar naast nog gemiddeld 2,5 dagen per week, drinkt niet, loopt er niet bij als de een of andere slons , gebruikt geen drugs, hangt niet in de kroeg ..
Euh .. ik zie het niet hoor?? en ja natuurlijk het is mijn kind maar toch.


Moeilijk hoor!

Liefs Wiesje :byebye:

4 opmerkingen:

 1. is het uit overbezorgdheid, of conservatisme?
  Die man lijkt me niet mee met de huidige tijd hoor...maar er kan ook een voorgeschiedenis aan vooraf gegaan zijn hé (zoals een eerder voorval)
  Toch wel vreemd vind ik...
  Maar zoals je zelf schrijft, je mag je eigen gedacht ook niet teveel opdringen.

  Groetjes, en bedankt voor de felicitaties!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, dat lijken mij lastige dingen.

  Die man leeft een in een schijn wereld, want ook voor 22.00 uur kan er heel wat gebeuren, zels om 21.59 uur! In een dorp kan net zoveel gebeuren als in een Amsterdam ........... Vraag me af hoe oud de vriendin van Jerry is .... Misschien eens met vader overleggen dat ze bij jullie blijft slapen? Dan heeft ze wat meer vrijheid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Minoesjka, ze is afgelopen week 16 geworden.
  En tot op zekere hoogte snap ik het wel ( het niet mogen blijven slapen enz ) maar dat ze als ze naar huis gebracht word ook zo 'vroeg' thuis moet zijn ...
  Er werd gezegd dat als ze 16 was ze hier mocht slapen, dat was gisteren maar ze moest echt niet denken dat het altijd mocht en het mocht alleen bij speciale gelegenheden ( wat hij voirg jaar ook riep, terwijl 1 van haar zussen 14jr was toen ze bij haar vriendje mocht blijven slapen en daar dankbaar gebruik van maakte )

  We hebben dus in die 2jr nog nooit kennis gemaakt met die man en haar moeder 1 of 2x op de dansschool gezien.
  Nu had haar moeder gevraagd of we morgen ook koffie kwamen drinken voor de verjaardag van Jerry zijn vriendin, krijgen we net van Jerry te horen dat haar vader het er helemaal niet mee eens is en dat we niet hoeven te komen ... snap jij het snap ik het ... we kennen die hele man niet!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @Billy: voor zover ik weet heeft hij nog nooit een vriendje goedgekeurd, een vriendje die suikerziekte had werd zelfs junk genoemd door hem!

  BeantwoordenVerwijderen